29 Μαΐ 2013

Πολιτιστική Διαδρομή στη Πόλη της Δράμας 2500 Χρόνια Ιστορίας σε 60'

Σε μία σημαντική και χρηστική έκδοση - οδηγό για τους επισκέπτες με τίτλο «Πολιτιστική Διαδρομή στη Πόλη της Δράμας  2500 Χρόνια Ιστορίας σε 60’»προχώρησε ο Δήμος της Δράμας.


Με στόχο την προσέλκυση περισσοτέρων επισκεπτών στην περιοχή μας ώστε να σημειωθεί αύξηση της τουριστικής κίνησης  ο Δήμος Δράμας δημιουργεί  τις προϋποθέσεις ώστε η διαμονή στην πόλη μας  να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες  και τις σύγχρονες απαιτήσεις και παράλληλα και να αφήνει  ευχάριστες  εμπειρίες και αξέχαστες  στιγμές.

Η Δράμα  είναι πλούσια σε φυσικές ομορφιές και σε μνημεία ιστορίας και πολιτισμού. Στην κατεύθυνση αυτή η  Δημοτική Αρχή του Δήμου της Δράμας αποφάσισε να εκδώσει  ενημερωτικό έντυπο με τις αμέτρητες ομορφιές και τους εκατοντάδες προορισμούς που επιφυλάσσει η Δράμα στον επισκέπτη.  Το έντυπο αποτυπώνει μία  πολιτιστική διαδρομή την οποία μπορούν να ακολουθήσουν οι επισκέπτες με τα σημαντικότερα μνημεία εντός της πόλης.  Στο ίδιο έντυπο περιλαμβάνονται χρήσιμες οδηγίες και πολύτιμες πληροφορίες για να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Σε δηλώσεις του για την έκδοση του εντύπου της Πολιτιστικής διαδρομής,  ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης τόνισε «κάθε γωνιά της πανέμορφης γής μας κρύβει έναν πραγματικό θησαυρό. Είναι ευκαιρία λοιπόν οι επισκέπτες να αναζητήσουν  και να εξερευνήσουν τα διαφορετικά πρόσωπα της πόλης μας, διαπιστώνοντας ότι κάθε προορισμός αποτελεί και μία ανεπανάληπτη συναρπαστική εμπειρία.


Καλώ τους επισκέπτες μας αλλά και τους συμπολίτες μας να ακολουθήσουμε τις διαδρομές που προτείνει το έντυπο της Πολιτιστικής Διαδρομής και να το αφήσουμε να οδηγήσει τα βήματά μας ώστε να απολαύσουμε κι εμείς τις ομορφιές της Δράμας μας απ’ άκρη σ’ άκρη».