13 Μαρ 2013

Καβάλα: Αντίθετοι στα διόδια


Η χθεσινή συμβολική διαμαρτυρία του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου στα υπό κατασκευή διόδια της Μουσθένης ήταν η αρχή.


Η αρχή μιας γενικής διαμαρτυρίας ώστε τα διόδια ή να μην υπάρξουν καθόλου στο Νομό Καβάλας ή να υπάρξουν κάπου αλλού που δεν θα ενοχλούν τόσο τις εντός του Νομού μετακινήσεις.

Η συνέχεια στο θέμα θα δοθεί σήμερα, στη σύσκεψη που οργανώνει ο Αρχέλαος Γρανάς. Χθες συζήτηση για το ίδιο θέμα έγινε και στο ΤΕΕ ΑΜ, τον πρόεδρο του οποίου επισκέφθηκαν εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καβάλας: Αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποτελούμενη από τους πολιτευτές του Νομού Καβάλας κκ. Γιώργο Τσακίρη και Αλέξανδρο Γούλα επισκέφθηκε σήμερα 12 Μαρτίου 2013 το Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και συζήτησε διεξοδικά με τον Πρόεδρό του Λάζαρο Βασιλειάδη το πρόβλημα των διοδίων στην ευρύτερη περιοχή υπό το πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

Μετά από μια χρήσιμη αλληλοενημέρωση εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη να υπάρξει συστράτευση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς και πατρωνίες, που θα συνοδεύεται με άμεση και καθολική αντίδραση με σκοπό τη ματαίωση των κυβερνητικών σχεδιασμών.

Εκφράστηκε ακόμη η ανάγκη και η επιθυμία για συχνή επικοινωνία στην προσπάθεια αναζήτησης λύσεων, αξιοποιώντας και την κοινοβουλευτική παρέμβαση.