7 Φεβ 2013

Δραμινός αθλητής στους μεσογειακούς αγώνες handball


H Δράμα προσφέρει στις Εθνικές ομάδες και γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό ένα ακόμη αθλητή. Τον αθλητή του ΔΡΑΜΑ 1986 Σάββα Σάββα.


Με την Εθνική ομάδα παίδων αναχωρεί την Κυριακή για την Τυνησία ο αθλητής του ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ Σάββας Σάββας όπου θα συμμετάσχει στους Μεσογειακούς αγώνες παίδων 10-17/2/2013.

Ο δεκαεξάχρονος περιφερειακός που είναι και σημαντικό στέλεχος της ανδρικής μας ομάδας, είναι γεννημένος το 1997 και τα τελευταία 7 χρόνια δουλεύοντας σκληρά κατάφερε να γίνει ένας παίκτης με ψηλό επίπεδο για την ηλικία του και με ακόμη μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον.

Ανταμείβεται με την τιμητική αυτή κλήση στο Εθνικό συγκρότημα γιατί κάνει ανελλιπώς 5 προπονήσεις την εβδομάδα, δεν σταματά Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι και αν συνεχίσει έτσι θα έχει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Όλοι η οικογένεια του συλλόγου,  συμπαίκτες, προπονητές, μέλη του Δ.Σ. εύχονται στον Σάββα και στην Εθνική ομάδα καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό τουρνουά και τον περιμένουν να επιστρέψει γερός και να δουλέψει ακόμη περισσότερο για να φτάσει ακόμη ψηλότερα ο ίδιος και η ομάδα του.

Όλοι οι αθλητές στον ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ ξέρουν ότι τα πάντα στην εξέλιξή τους είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, υπομονής και ήθους.

Ο Σάββας αυτό το έχει συνειδητοποιήσει από μικρός.