9 Ιαν 2013

Ανάκληση προϊόντος λόγω μούχλας από την Lidl Hellas


Κατόπιν σχετικής κοινοποίησης προς την Lidl Hellas για την ύπαρξη ποιοτικού προβλήματος που εντοπίστηκε στο προϊόν

GOLDESSA / Linessa Cottage Cheese συσκευασίας 200 g” με αριθμό παρτίδας Α00068 και ημερομηνία λήξης 17.01.2013, που παράγεται από την εταιρεία Naabtaler Milchwerke GmbH & Co.KG, 

και μέρος του οποίου προμηθεύτηκε και η εταιρία μας Lidl Hellas, ανακοινώνουμε ότι η εταιρία μας προχώρησε για προληπτικούς λόγους στην άμεση απόσυρση του προϊόντος.


Το συγκεκριμένο προϊόν βάσει της ενημέρωσης που είχε η εταιρία μας συνδέεται με την πιθανότητα εμφάνισης μούχλας. Παρακαλούνται λοιπόν οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρίας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του.

Στο πλαίσιο των επιπρόσθετων - πέρα των τακτικών ελέγχων ποιότητας - που πραγματοποιήθηκαν σε μεγάλο αριθμό συσκευασιών από το Τμήμα Ελέγχου Ποιότητος μετά την σχετική ενημέρωση, έχουν επιβεβαιωθεί οπτικά κάποια μεμονωμένα περιστατικά αναφορικά με το ποιοτικό αυτό πρόβλημα.

Όπως πάντα και για λόγους προληπτικής προστασίας των καταναλωτών, η Lidl Hellas ως όφειλε αντέδρασε άμεσα λαμβάνοντας τα ενδεικνυόμενα προληπτικά μέτρα, ώστε να αποκλειστεί ο κίνδυνος για τους πελάτες και να εξεταστούν τα όποια περαιτέρω μέτρα. Για τον λόγο αυτό όλες οι ποσότητες έχουν δεσμευτεί προληπτικά.