9 Ιαν 2013

Εργασία: 6 προσλήψεις στη Δράμα


Επικουρικό Προσωπικό, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, χρονικής διάρκειας δώδεκα (12) μηνών πρόκειται να προσλάβει

η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας για την κάλυψη των αναγκών του Φορέα :

ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων 3 (12 μήνες)
ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών ή Επιμελητών Πρόνοιας 2 (12 μήνες)
ΔΕ Τεχνικού (με ειδικότητα Οδηγού) 1 (12 μήνες)

Υπενθυμίζεται ότι:

-Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ. Ως ημερομηνία εγγραφής στον Ο.Α.Ε.Δ. ανέργου πτυχιούχου, θεωρείται η ημερομηνία που έπεται της κτήσης του τίτλου σπουδών, βάσει του οποίου επιτρέπεται η άσκηση του συγκεκριμένου επαγγέλματος. Η εμπειρία αποδεικνύεται με βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στο Δημόσιο Τομέα , σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, από βεβαίωση του εργοδότη με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εργασίας του οικείου ασφαλιστικού φορέα εφόσον έχει προσφερθεί στον ιδιωτικό τομέα και από βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει ιδιωτεύσει.

-Το επικουρικό προσωπικό, κατά το χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Ο χρόνος αυτός υπολογίζεται ως χρόνος προϋπηρεσίας και θεωρείται προσόν όταν θέτουν υποψηφιότητα για την κατάληψη μόνιμης θέσης σε αντίστοιχο κλάδο στο Δημόσιο Τομέα.

-Το χρονικό διάστημα της απασχόλησης του ανωτέρω προσωπικού ορίζεται στη σύμβαση που συνάπτει με το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

- Το απασχολούμενο επικουρικό προσωπικό αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας.

Την αίτηση θα συνοδεύουν απαραίτητα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά νομίμως επικυρωμένα:

1. Βεβαίωση ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. από την οποία να προκύπτει το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ

2. Βεβαίωση προϋπηρεσίας (η προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα αποδεικνύεται με βεβαίωση του εργοδότη ή με Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 του ενδιαφερομένου και η προϋπηρεσία στο Δημόσιο αποδεικνύεται με Βεβαίωση του Φορέα στον οποίο απασχολήθηκε ο ενδιαφερόμενος).

3. Φωτοαντίγραφο δύο όψεων της ταυτότητας (για τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.) ή Ταυτότητα Ομογενούς ( για τους Έλληνες ομογενείς) ή Άδεια διαμονής σε ισχύ (για τους αλλοδαπούς τρίτων χωρών)

4. Φωτοαντίγραφα του τίτλου σπουδών (όπου απαιτείται)

5. Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)

6. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα :

- ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή σε οποιαδήποτε άλλη ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

- ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε.

- ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

7. Βιογραφικό σημείωμα (προαιρετικό).

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή προς το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δράμας, Διογένους 1, 66100 Δράμα, ή προσωπικά στα γραφεία του Διοικητικού Τμήματος του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας, στην ίδια διεύθυνση.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης στα γραφεία του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δράμας (Διογένους 1, 66100 Δράμα), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερης της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα  2521350819 (κος Κασάπης Γεώργιος) και  2521350820 (κα Παπαδοπούλου Μαρία).