24 Δεκ 2012

Μαγικές νύχτες στην Ονειρούπολη με Ήβη Αδάμου και χρώματα Χριστουγεννιάτικου ονείρου


Στην Χριστουγεννιάτικη πολιτεία από το μεσημέρι της Κυριακής έδωσαν ραντεβού χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και έζησαν από κοντά αυτό το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο σκηνικό που μόνο η Ονειρούπολη μπορεί να προσφέρει στα παιδιά και τους μεγαλύτερους.


Οι επισκέπτες της Ονειρούπολης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν παραμυθένιες στιγμές με τις παραστάσεις που δόθηκαν επί σκηνής…

Αν δεν  έχεις δει τη Χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Ονειρούπολη δεν είδες τίποτε.  Χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη βόρειο Ελλάδα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Ονειρούπολη για να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό live της ΉβηςΑδάμου. Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια τους αποζημίωσε και με το παραπάνω ανεβάζοντας με τη μουσική της θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη με φόντο το μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό της Ονειρούπολης.    Γερμανία,  οι επισκέπτες που έφτασαν στην Ονειρούπολη όχι μόνο εντυπωσιάστηκαν αλλά και έγιναν μέρος της γιορτινής πολιτείας.

Στις 11:00 ο σύλλογος Πολυτέκνων Άγιος Στυλιανός σε συνεργασία με το www.66100.gr μοίρασαν  δώρα στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης.

Στις 12:00 ο ΚΡΟΚΟ και ο ΛΙΝΟ και η μεγάλη παρέα τους παρέλασαν   στην αγορά της Δράμας. όλοι οι επισκέπτες έγιναν μέρος αυτής της ιδιαίτερης παρέας!

Ο σύλλογος της ένωσης χορευτών Ν. Δράμας ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ  βρέθηκε στην κεντρική σκηνή στις 12:30, με χορούς από τον Πόντο.

Η «Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων» στις 13:00 μας τραγούδησε  παραδοσιακά Ποντιακά κάλαντα  και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η σχολή TAEKWON- DOZEN παρουσίασε  μία επίδειξη δεξιότητας της τεχνικής. Στις 13:30 στον χώρο της Ονειρούπολης.

Η φιλαρμονική Καλού Αγρού έδωσε  Χριστουγεννιάτικη συναυλία στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης στις 14:30.

Η Ονειρούπολη φιλοξένησε  την Φιλαρμονική της Νέας Τρίγλιας του Δήμου Νέας Προποντίδας και του Δήμου Καβάλας  στις 15:30 στην κεντρική σκηνή.


Το θέατρο DOUENDE παρουσίασε  ένα μουσικό παραμύθι για μικρούς και … έξυπνους μεγάλους «ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ», με συνοδεία ζωντανής μουσικής. 17:00 στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης.

Στις 18:00 η κουκλοθεατρική ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιαςΕκπ/σης Ν. Δράμας, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου ανέβασε  πιο τα κλασσικότερα παγκοσμίως έργα, το «Μάγο του Οζ» του Φρανκ Μπάουμ.
Τα παιδιά, μέσω των ηρώων, είχαν  την ευκαιρία να αντιληφθούν την έννοια της μοναξιάς, αλλά και της φιλίας και της αποφασιστικότητας.

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη, γνωστή από την συμμετοχή της στο Xfactor Ήβη Αδάμου, πραγματοποίησε ένα αξέχαστο live,στην κεντρική σκηνή στις 19:30 παρουσία χιλιάδων επισκεπτών της Ονειρούπολης...