27 Νοε 2012

Καμπάνια τουριστικής προβολής της Δράμας με αιχμή του δόρατος την Ονειρούπολη


Με πολύ μεγάλη επιτυχία έληξε η συμμετοχή του Δήμου της Δράμας, από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου, στην 28η διοργάνωση της τουριστικής έκθεσης  «PHILOXENIA» στη Θεσσαλονίκη.


Το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Ονειρούπολη αλλά και τους τουριστικούς προορισμούς εντός της Δράμας ήταν έντονο. Για την τουριστική προβολή της Δράμας πραγματοποιήθηκαν  σειρά συναντήσεων με τουριστικούς πράκτορες, όπου τα μηνύματα ήταν ιδιαίτερα θετικά.
   
Συνοπτικά οι δράσεις που αναπτύχθηκαν συντονισμένα το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι :

Στην έκθεση PHILOXENIA, έλαβαν χώρα δράσεις  με πρωταγωνιστές τις φιγούρες της Ονειρούπολης που κέντρισαν για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον. Επίσης πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες   δράσεις, όπως η ζωγραφική προσώπου και  τα γράμματα στο Αϊ Βασίλη με συμμετοχή εκατοντάδων επισκεπτών.
           
Στο πλαίσιο της συνολικής προβολής της Δράμας ως τουριστικού προορισμού διανεμήθηκαν χιλιάδες ενημερωτικά φυλλάδια,  με δεκάδες σημεία επισκεψιμότητας και  βασικό στόχο η περιοχή μας να καταστεί ένας σημαντικός τουριστικός  προορισμός όλων των εποχών προς όφελος της τοπικής οικονομίας.
           


Παρουσιάσεις της ομάδας της Ονειρούπολης σε κεντρικά σημεία όμορων πόλεων με στόχευση  την προβολή της Ονειρούπολης  αλλά και  της Δράμας συνολικά. Οι πόλεις που έγιναν οι επισκέψεις ήταν εκτός από την Θεσσαλονίκη, η  Ξάνθη, η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη, η Καβάλα και οι Σέρρες.
           


Στο πλαίσιο της ίδιας προσπάθειας υπήρξε σειρά δημοσιεύσεων  σε έντυπα πανελλαδικής κυκλοφορίας για τη Δράμα.  Στο τουριστικό περιοδικό TRAVEL  ΒΟΟΚ της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, πραγματοποιήθηκε αφιέρωμα 180 σελίδων, στο οποίο προβάλλεται η Δράμα και οι ομορφιές της, ενώ παράλληλα αφιερώματα για τη Δράμα δημοσιεύτηκαν και σε άλλα έντυπα, όπως η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.




Διαβάστε τα πάντα για την Ονειρούπολη Δράμας 2012 – 2013 εδώ