16 Σεπ 2012

Περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων



Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δήμου Δράμας με τίτλο «Καθαρίζουμε την Δράμα», η υπηρεσία καθαριότητας ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα μία εκτεταμένη εκστρατεία καθαρισμού που θα διαρκέσει 15 ημέρες και στην διάρκεια της οποίας θα συλλεχτούν, σε συνεννόηση με τους Δημότες, ογκώδη αντικείμενα.

Τα αντικείμενα που θα συλλεχθούν από ειδικά φορτηγά της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου θα είναι, παλιά έπιπλα, ψυγεία, παλιές οικιακές συσκευές, παλιά είδη υγιεινής κ.ο.κ. Οι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Δήμου για τον σκοπό αυτό καθημερινά, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι δίνοντας τα στοιχεία της διεύθυνσής τους, προκειμένου να υπάρξει η ανάλογη συνεννόηση για την ώρα και την ημέρα της περισυλλογής .

Τα τηλέφωνα με τα οποία μπορούν να επικοινωνούν οι Δημότες για την συλλογή των αντικειμένων είναι 2521350700, 2521350664 και 2521022263. Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Δράμας θα διαθέσει δύο φορτηγά οχήματα που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της πόλης και των Κοινοτήτων αντίστοιχα.

Στόχος του Δήμου είναι το πρόγραμμα καθαριότητας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών να γίνεται σε όλη την διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ολίγων ημερών. Στη διάρκεια του συγκεκριμένου 15ηνθημέρου πάντως, θα γίνει περισυλλογή μόνο των ογκωδών αντικειμένων.