26 Ιουν 2012

26η Ιουνίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών


Μήνυμα της Αννας Μαρίας Νταιλακη πολ. της ΝΔ Ν.Δραμας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η κ. Αννα Μαρια Νταιλακη, πολιτευτής της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

" Η χώρα μας, μαστίζεται τα τελευταία   χρόνια απο τη ραγδαία         εξάπλωση της χρήσης  των ναρκωτικών  σε συνδιασμο   με την αύξηση της εγκληματικότητας .
Η χρήση, αλλα και η καλλιέργεια και εμπορία των ναρκωτικών σε καμία περίπτωση δεν μπορει να θεωρηθεί ζήτημα δευτερεύουσας σημασίας  και αποτελεί απαίτηση η άμεση αντιμετώπιση του!
Οι μέχρι σήμερα προσπάθειες ακόμη και σε οικονομικά ευρωστες χώρες, δεν πέτυχαν να εξαλείψουν το φαινόμενο αυτο!
Η νεα κυβέρνηση και η Νεα Δημοκρατια θα εξασφαλίσει τις στοιχειώδεις υγειονομικές απαιτήσεις για τους χρήστες, ενώ απαιτείται να εξασφαλιστούν αυστηρότερα μέτρα για την πάταξη των αδικημάτων εισαγωγής των ναρκωτικών στα σωφρονιστικα καταστήματα, με την παράλληλη σκληρή και υποδειγματική τιμωρία, όσων υπαλλήλων μετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες...
Η παγκόσμια ημέρα κατα των ναρκωτικών δεν είναι μόνο η 26η Ιουνίου.... Το ζήτημα των ναρκωτικών , είναι θέμα που μας αφορα όλους και κάθε ημέρα είναι ημέρα κατα των ναρκωτικών ....
Η νεα κυβέρνηση του ελληνικού κράτους δεν θα δείξει καμία ανοχή στους εμπόρους ναρκωτικών, γιατι οφείλουμε να δώσουμε ελπίδα στους νέους και στις οικογένειες τους"