30 Μαΐ 2012

Διήμερο αντικαπνιστικών δράσεων από την HelMSIC Αλεξανδρούπολης


Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC) – Τοπική Επιτροπή Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος (31η Μαΐου) και της αντικαπνιστικής εκστρατείας «Εμείς ζούμε...Δεν καπνίζουμε», διοργανώνει διήμερο αντικαπνιστικών δράσεων, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών για το θέμα του καπνίσματος.


Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία-ενημέρωση του προσωπικού της 31 Μ/Κ Ταξιαρχίας Πεζικού στο στρατόπεδο «Υπλγού (ΠΒ) Βογιατζή Νικόλαου», περιοχής Καβησού Φερών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 21:15 θα διοργανωθεί ποδηλατοβόλτα, με τη συνεργασία της αντίστοιχης ομάδας της πόλης μας, με σημείο έναρξης το πάρκο Εγνατίας και στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για το θέμα του καπνίσματος και την διάδοση του μηνύματος του αθλητισμού αντί του τσιγάρου.

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν μαζί μας στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας να βρεθούν στο πάρκο Εγνατίας με τα ποδήλατά τους για μία βόλτα γεμάτη υγεία!!!

Τέλος την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:00 θα διεξαχθεί αντικαπνιστική παρέμβαση στους μαθητές Ε' και ΣΤ' Τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, με στόχο την ενημέρωση των μαθητών και την πρόληψη της έναρξης του καπνίσματος.