10 Μαΐ 2012

ΣΜΟΛΟΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Πρώτη Συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Σας ανακοινώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της γερουσίας της Βουλής η πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη θέση του κινήματος στις διεργασίες που είναι σε εξέλιξη για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά από τις πρόσφατες εκλογές. 

Η πρόταση του κινήματός μας είναι επιγραμματική και συνοψίζεται ως εξής: Ερωτάται ευθέως ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος που απειλούν με ψήφο ανοχής στον ΣΥΡΙΖΑ: Συμφωνήσατε ή όχι με  την είσοδο στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; Συμφωνήσατε ή όχι με την αναγνώριση της θρησκευτικής μειονότητας κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάννης; 

Αν όχι πώς δίνετε ψήφο ανοχής; Συμφωνείτε με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση; Αν όχι πως λέτε ότι  θα ανεχτείτε τη διακυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα; Εμείς λέμε ξεκάθαρα ΟΧΙ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τον λόγο έλαβε ο Βουλευτής Δράμας κ. Σμολοκτός Νικόλαος ο οποίος αναφέρθηκε στη τρέχουσα πολιτική κατάσταση και πρότεινε να κάνουμε γνωστό στον ελληνικό λαό ότι αυτοί που θα οδηγήσουν τη χώρα ξανά στις κάλπες πρέπει να τους γνωρίσει ο λαός. 

Επίσης, πρότεινε να καλέσουν όλους τους Έλληνες βουλευτές όλων των κομμάτων και να δώσουν μαζί εθνική λύση άμεσα. Επίσης, είπε ότι θα πρέπει να μη δημιουργηθούν κομματικές οργανώσεις και κομματάρχες αλλά μόνο ένα γραφείο ενημέρωσης των στελεχών και των πολιτών σε κάθε πόλη που θα χρησιμοποιείτε και από τους εκλεγμένους βουλευτές του κινήματος.

Τέλος, καλούμε όλους τους Έλληνες σε πανστρατιά όχι για να παραδώσουμε την Ελλάδα, αλλά για να προασπίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Οι άλλοι, ας καλέσουν τους νεοφιλελεύθερους υπηρέτες του μνημονίου, χάρισμά τους. Εμείς είμαστε η δύναμη σταθερότητας στο κλίμα της πολιτικής αναξιοπιστίας των πολιτικών του χθες που σταδιακά αλλάζουν ανάλογα με τα κελεύσματα των τραπεζών και των κερδοσκόπων που τους κρατούν με τις μαύρες σακούλες της Siemens.                                                  


Από το Γραφείο Τύπου