2 Μαΐ 2012

Κομοτηνή: Δημιουργία Ξανά


«H 6η Μαΐου είναι καθοριστική για την Ελλάδα. Όλες οι ψευδαισθήσεις, όλες οι οφθαλμαπάτες με τις οποίες αποκοιμιόταν το πολιτικό αισθητήριο των πολιτών έχουν σήμερα εκλείψει.


Η Ελλάδα δεν είναι «ισχυρή», το κράτος δεν «επανιδρύθηκε», και χρήματα δεν υπάρχουν» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο επικεφαλής του σχηματισμού «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος Παράλληλα σημείωσε ότι: «Η κρίση θεσμών, αξιών και ταυτότητας είναι αναστρέψιμη υπό την προϋπόθεση ότι εμείς, οι Έλληνες πολίτες και κάτοικοι αυτής της χώρας, θα αναγνωρίσουμε ως κατεπείγουσα και αδιαπραγμάτευτη την ανάγκη ανάταξής τους.

Θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον μας να συμβάλουμε στην μεταρρύθμιση των πολιτικών και πολιτειακών δομών προσβλέποντας στην δημιουργία μιας σύγχρονης πολιτείας στην υπηρεσία του συνόλου των Ελλήνων, ικανής να λειτουργήσει μέσα στο διεθνοποιημένο περιβάλλον.»

Όπως τόνισε ο κος Τζήμερος προκρίνεται μία ανορθωτική, αναπτυξιακή πορεία η οποία θα αξιοποιεί το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας μας, τις πλουτοπαραγωγικές δυνατότητές της, καθώς και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει μέσα στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον.

ert