10 Μαΐ 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από την κυβέρνηση της αριστεράς. Να αναλάβει τις ευθύνες του

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας κ. Χρήστος Αηδόνης, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ «Πρωϊνή Ενημέρωση», της 08 Μαϊου, μεταξύ άλλων δήλωσε:
 
«Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτύπωσε ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Ο κόσμος έδωσε εντολή ευθύνης και διακυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος στήριξε την προεκλογική ρητορεία του, σε έναν παράδεισο, σε ένα άλλο δρόμο. Σήμερα πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που δυστυχώς έχουν παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό, ότι μπορούν να υλοποιήσουν για όσα δεσμεύτηκαν προεκλογικά. Ο Λαός εμπιστεύτηκε αυτή την προεκλογική ρητορεία του άλλου δρόμου, πρέπει να τη σεβαστούμε και να τη στηρίξουμε και να δούμε τελικά αν υπάρχει ο άλλος δρόμος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποδείξει πως όσα έλεγε μπορεί να τα κάνει πράξη.

Η Ελλάδα είναι το 2% της ευρωπαϊκής οικονομίας, και επειδή λέγεται πως αποτέλεσε το πειραματόζωο, δεν πρέπει να συνεχίσει να είναι. Δεν πρέπει να οδηγηθεί σε πολιτικό χάος και ακυβερνησία.

Αύριο η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση. Έχει τεράστια προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να αποδείξουν την ωριμότητά τους.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν την αριστερά, θα επιστρέψουν όταν δυστυχώς διαπιστώσουν πως αυτό που επικαλέστηκαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και άλλα κόμματα, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Προβλέπω πως σε αυτή τη λογική, σύντομα θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδα.

Οι ψηφοφόροι σύντομα θα καταλάβουν πως οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ, ήταν οι μόνες επιβεβλημένες.  Ο κόσμος δεν ψήφισε κυβέρνηση της αριστεράς όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε συνεργασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από την κυβέρνηση της αριστεράς, που την έχει ως καταφύγιο και πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.»
 
Χρήστου Αηδόνη
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δράμας