8 Μαρ 2012

Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας : Aνήθικη και προσβλητική επίθεση στους υπαλλήλους του Δήμου Δράμας


Με έκπληξή μας, τις τελευταίες ημέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με μια αήθη και κακόβουλη αναπαραγωγή ενός συγκεκριμένου άρθρου με τίτλο «Τέλος ...Facebook, Torrent και Πασιέντζα στους υπαλλήλους του Δήμου Δράμας». 


Το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή του Δήμου Δράμας στις 1 Μαρτίου 2012  αναφερόταν στην ολοκλήρωση του έργου  «Σύστημα Πολιτικής Ασφάλειας Πληροφοριών, Δεδομένων και Υπολογιστικών πόρων στους χώρους του Δημαρχείου Δράμας» σύμφωνα με το οποίο για λόγους ασφαλείας των υπολογιστικών συστημάτων έπρεπε να αποκλειστούν όλες οι εφαρμογές που θα επέτρεπαν σε κάποιον κακόβουλο χρήστη του διαδικτύου να εισέλθει σε δεδομένα του Δήμου.

Δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο δελτίο τύπου, «κάποιοι» το μετέφρασαν με τρόπο ανήθικο και προσβλητικό για τους υπαλλήλους του Δήμου Δράμας και φρόντισαν να το αναπαράγουν σε δεκάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου θέλοντας για μια ακόμα φορά με την  ανευθυνότητά τους να αποδείξουν ότι για όλα φταίει το δημόσιο και οι εργαζόμενοί του οι οποίοι αντί να εργάζονται παίζουν παιχνιδάκια στον υπολογιστή τους.

Οι υπάλληλοι του Δήμου Δράμας δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν με όλα αυτά που αναφέρονται στον τίτλο του άρθρου αυτού γιατί έχουν τεράστιο φόρτο εργασίας. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει και η Δημοτική Αρχή του Δήμου. Στην ανευθυνότητα λοιπόν όλων αυτών που ψάχνουν για εξιλαστήρια θύματα θα απαντήσουμε με όποιον τρόπο θεωρούμε εμείς ότι θα προασπίσουμε την αξιοπρέπεια των συναδέλφων.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Δράμας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κασκαμτζής Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κυριακίδης Αντώνης