12 Μαρ 2012

Μεγάλη ημέρα - Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ

Ως μία από τις πιο ιστορικές ημέρες στην ιστορία της Δόξας χαρακτηρίστηκε η Δευτέρα (12/02) από τους ανθρώπους της ομάδας, αφού επιτέλους ξεκίνησαν τα έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Ο Θόδωρος Παπασταφίδας, μάλιστα, προχώρησε σε δηλώσεις για τη σπουδαία αυτή ημέρα, λέγοντας πως ξεκινά μία νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου:


 "Είναι μια μεγάλη ημέρα για όλους μας σήμερα που ξεκίνησαν τα έργα, αν και φυσικά το ζήτημα είναι να ολοκληρωθούν, το ότι ξεκίνησαν είναι πολύ ευχάριστό άλλα ο στόχος είναι και παραμένει να γίνουν όλα έτσι όπως πρέπει και να έχει η ομάδα μας το γήπεδο που αρμόζει στους φιλάθλους της και την ιστορία της", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Αναφερόμενος στα οικονομικά των "μαυραετών", επεσήμανε: "Είπα ότι είναι πιο εύκολο σήμερα να φτιαχτεί το γήπεδο απ’ ότι ήταν για τους προγόνους μας. Είμαστε 100 χιλ. Δραμινοί και μπορούμε με ένα ευρώ τον Μάρτιο και ένα τον Απρίλιο να μαζέψουμε σε πρώτη φάση τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει η εκταμίευση από τον ΟΠΑΠ του αντίστοιχου ποσού. Μπορούμε και θα το κάνουμε".

Καταλήγοντας, o Θόδωρος Παπασταφίδας σχολίασε: 

"Mετά την άνοδο της Δόξας στη Super League, η διοίκηση του ΟΠΑΠ πήρε την απόφαση να εγκρίνει έργα 740.000 ευρώ, εκ των οποίων χρηματοδοτεί το μισό ποσό. Δηλαδή 370.000 ευρώ. Ευτυχή συγκυρία για τη Δόξα είναι ότι δύο επιφανείς Δραμινοί ο κ. Μπουδούρογλου και o κ. Αποστολίδης χρηματοδοτούν 100 και 70 χιλιάδες αντίστοιχα. Απομένουν 200.000 χιλιάδες και για τους υπόλοιπους χιλιάδες Δοξαίους στην Δράμα, στην Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο".


www.contra.gr