13 Μαρ 2012

Ποιά είναι η Ελευθερία Ελευθερίου - Aphrodisiac

Ελευθερία Ελευθερίου η κοπέλα που αν και δεν κατεκτησε την πρωτη θέση στο X-FACTOR 2,κέρδισε τις καρδιές μας και ξεχώρισε ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους , την ίδια μέρα της αποχώρησης της απο το παιχνίδι δέχτηκε πρόταση να βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο "S CLUB",υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την SONY BMG ,ενώ λίγους μήνες μετά δεν άργησε να έρθει και η πρόταση για την εκπροσώπηση της Ελλαδας στον πανευρωπαικό διαγωνισμό της Eurovision 2010 !


Αν και το θέμα Eurovision έκλεισε νωρίς , ήταν φανερό πως η Ελευθερία θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη ! Τον Φεβρουάριο του 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο "Κέντρο του Κόσμου " το οποίο αποτελεί την ελληνική version του "Tables are turning" του κομματιού δηλαδη που θα διαγωνιζόταν για την εκπροσώπηση της χώρας μας !

Στις 19 Αυγουστου 2010 έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Βέρτη στο "Orama" στην Θεσσαλονίκη ..Οι εμφανίσεις διαρκούν μέχρι Οκτώβριο με μεγάλη επιτυχία

Στις αρχές Οκτωβρίου 2010 κυκλοφόρησε και το δεύτερο τραγούδι τη με τίτλο "Όταν χαμηλώνουμε το φως"που κινείται σε pop/rock ρυθμούς το οποίο έγινε κατευθείαν επιτυχία !!









Συνέχισε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και τον ακολούθησε και στο tour του σε Ευρώπη και Αυστραλία ! Τον Απρίλιο κυκλοφορει ένα κομμάτι των Housetwins με τίτλο Never ,στα φωνητικά η Elle..Κανείς δεν ήξερε οτι πίσω απο το ψευδώνυμο Elle κρυβόταν η Ελευθερία Ελευθερίου...Το πρόσωπο της Elle και το μυστήριο λύνεται με την κυκλοφορία του video clip..Το κομμάτι απο τον Μάιο έχει κατακτήσει την κορυφή στα charts και αποτελεί το sound track του Καλοκαιριού που μέσα σε 2 εβδομάδες ξεπέρασε τις 100.000 προβολές ....

Η Ελευθερία απο το φθινόπωρο του 2011 ανήκει στο δυναμικό της "Universal Music Greece"
 
linκs














Βιογραφία

Η Ελευθερία γεννήθηκε στις 12 / 05 / 1989 στο Παραλίμνι Κύπρου και είναι Ταύρος .
Συνήθιζε να ασχολείται με ζωγραφική, στίβο και χορό, αλλά την κέρδισε το τραγούδι. Από μικρή ήθελε να σπουδάσει μουσική. Κάνει μαθήματα μουσικής σε ωδείο από 9 ετών. Από πολύ μικρή ξεκίνησε μαθήματα στο πιάνο, στη θεωρία, στην αρμονία και στην ιστορία της μουσικής. Έκανε 1 χρόνο μαθήματα φωνητικής σε ηλικία 15 ετών.

Σπουδάζει Music and Performance στο University of Surrey.

Στόχος είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να εκμεταλλευτεί τυχόν ευκαιρίες στον χώρο του τραγουδιού.







Ξεκίνησε ως τραγουδίστρια σε μπάντα. Από τα 16 της μέχρι σήμερα είναι σολίστας της λαϊκής ορχήστρας ΡΙΚ. Τραγουδά solo επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Κύπρου από τα 18 της. Παράλληλα με τις σπουδές της στο Λονδίνο, εργάστηκε για 1 χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Όνειρό της είναι να συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες στον χώρο της μουσικής.