5 Μαρ 2012

Εκθεσιακές εκδηλώσεις της Δ.Ε.Θ. 2012 στην Αλεξανδρούπολη

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ε.Κ.Α.ΜΑ.Θ. σας προσκαλούν την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012 και ώρα 19:00 μ.μ., στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στο κτίριο που στεγάζεται το Επιμελητήριο Έβρου επί της οδού Λ. Δημοκρατίας  αρ. 307 όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση με θέμα «Εκθεσιακές εκδηλώσεις της Δ.Ε.Θ. 2012». 


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης για το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την Δ.Ε.Θ. για το έτος 2012, τα πιθανά οφέλη ενδεχόμενης συμμετοχής για μια επιχείρηση, το κόστος συμμετοχής και κάθε άλλη  δυνατή πληροφορία. Προκειμένου να υπάρχει μια πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση των συμμετεχόντων η ενημέρωση θα γίνει από τους κ.κ. Αναστάσιο Τζήκα Διευθύνων Σύμβουλο της Δ.Ε.Θ. και  Κυριάκο Ποζρικίδη Γενικό Διευθυντή της Δ.Ε.Θ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα της Δ.Ε.Θ. για το έτος 2012 περιλαμβάνει συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις (CEBIT – Γερμανία, CHINA EXPO – Κίνα, HERMES EXPO – Η.Π.Α., EXPOKOS – Κόσσοβο, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ – Κομοτηνή, BALKAN WINE EXPO – Αλβανία, INTERNATIONAL TECHNICAL FAIR – Βουλγαρία, TEHNOMA – π.Γ.Δ.Μ., AGROKOS FOOD & DRINKKS – Κόσσοβο, INTERNATIONAL TRADE FAIR - Αλβανία), επιχειρηματικές αποστολές (Κύπρος, Αυστραλία, Τουρκία) και πολιτιστικές εκδηλώσεις.    

Με ιδιαίτερη εκτίμηση.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Δ.Ε.Κ.Α.ΜΑ.Θ.
ΜΙΧΑΗΛ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ