13 Φεβ 2012

Πολιτιστική πανδαισία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής



Πρωτεύουσα του πολιτισμού φιλοδοξεί να κάνει την Θράκη το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, καθώς το επόμενο διάστημα θα δοθούν σειρά συναυλιών, από γνωστούς και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα:

Στις 3 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής θα εμφανιστεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τον Στέφανο Κορκολή, ενώ τον ίδιο μήνα στις 15, η Μελίνα Κανά και ο Βασίλης Λέκκας. Στις 4 Απριλίου το Μέγαρο Μουσικής φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα με τον Γιάννη Κότσιρα.

Τον Μάιο, το κοινό της Κομοτηνής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες συνθέτες, τον Μίμη Πλέσσα, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα θα έχουμε την συναυλιακή συνεύρεση της Μαρίας Φαραντούρη και του Αλκίνοου Ιωαννίδη για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Γκάτσου.

Στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής θα εμφανιστεί επίσης και ο επί 20ετίας αρχιμουσικός της Ορχήστρας των Χρωμάτων Μίλτος Λογιάδης. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της Piazza del Popolo, κοντά σε συμφωνία με το Μέγαρο Μουσικής για μία συναυλία είναι και η Δήμητρα Γαλάνη μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα.