14 Δεκ 2011

ΚΑΟΔ: Προέχει η Καβάλα παρά ο Βασίλιεβιτς

Η επαφή με τον εκπρόσωπο του Βασίλιεβιτς μπορεί να έχει γίνει αλλά αυτό που προέχει για τον Γιώργο Καλαφατάκη είναι το παιχνίδι του ΚΑΟΔ με την Καβάλα το ερχόμενο Σάββατο (17/12).

Η επαφή με τον εκπρόσωπο του Σάσα Βασίλιεβιτς μπορεί να έχει γίνει αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει συμφωνία της διοίκησης του ΚΑΟΔ με το μυαλό όλων είναι στο σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί.


Κι αυτό γιατί το γειτονικό ντέρμπι με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου (17/12, 19:00) στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" είναι αυτό που απασχολεί τον Γιώργο Καλαφατάκη και τίποτα άλλο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο "Καλάφας" δεν επιθυμεί την απόκτηση ενός πλέι μέικερ με έφεση και στο σκοράρισμα μετά την λύση του συμβολαίου με τον Μέλβιν Γκόινς στα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Στοιχεία που τα διαθέτει ο Βασίλιεβιτς με τον 32χρονο διεθνή Βόσνιο πλέι μέικερ και να είναι ελεύθερος μετά από την λύση του συμβολαίου του με την ουκρανική Χίμικ και την είσπραξη της αποζημίωσής του που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Στα συν του Βασίλιεβιτς το γεγονός ότι είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος έχοντας αγωνιστεί σε αυτό στο παρελθόν με την φανέλα της ΑΕΚ και του Κολοσσού Ρόδου.

Μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ο εκπρόσωπός του να έχει ήδη στα χέρια του συγκεκριμένη οικονομική πρόταση από την διοίκηση του ΚΑΟΔ και απομένει να φανεί αν θα την αποδεχθεί και αναλόγως το πότε θα έρθει στην Δράμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στα θετικά για τον Χανιώτη τεχνικό του ΚΑΟΔ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα φροντίζοντας παράλληλα με την συνέχεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Καβάλα να προσαρμόσει ακόμη περισσότερο στην λογική του τους Τζέρεμι Χαντ και Έντιν Μπάβτσιτς.

Δύο παίκτες που έκαναν το ντεμπούτο τους το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ με τον Αμερικανό φόργουορντ να ικανοποίησε τον "Καλάφα" όπως και ο διεθνής Βόσνιος πάουερ φόργουορντ.


Νέα και Ειδήσεις του ΚΑΟΔ, drama-tika.blogpsot.com


Πηγή: www.sport24.gr