14 Δεκ 2011

Νέα Ονειρούπολη στα Τρίκαλα ?

Ολοένα και ανεβαίνει σε αποδοχή... η "νέα" πρόταση για Χριστουγεννιάτικη απόδραση ανά την Ελλάδα, το concept της πόλης των Τρικάλων ...Τάμτα, Μαρτάκης, MEGA, Γκίνες κ.α.

Το όνομα αυτού "Μύλος των Ξωτικών" ..... Σας παραθέτουμε βίντεο και εικόνες μέσα από διάφορες ιστοσελίδες για να πάρετε μία γεύση του τι συμβαίνει πλέον και στην κεντρική Ελλάδα...

Άτομα κλειδιά στην όλη προσπάθεια ο δήμαρχος κ. Χρήστος Λάππας και ο υπεύθυνος του Μύλου των Ξωτικών κ. Γρηγόρης Αβανίδης, ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Δράμα. Δείτε παρακάτω την παρουσίαση του τελευταίου στην πόλη των Τρικάλων.


Ξενάγηση των ΜΜΕ στο φανταστικό κόσμο του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα (βίντεο -- φωτό)
Αναμφισβήτητα ο Μύλος των Ξωτικών στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα, αποτελεί αυτή τη στιγμή πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, για αυτούς που θα θελήσουν να δουν κάτι το πρωτότυπο και τελείως διαφορετικό από τις συνηθισμένες εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Είναι ένα πραγματικά ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο περιβάλλον που οι εμπνευστές του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 

Σε όλα τα περίπτερα του Μύλου των Ξωτικών έχει αποτυπωθεί η κάθε λεπτομέρεια με τον πλέον παραστατικό τρόπο και επίσης φαίνεται και οι πολλές ώρες δουλειάς που χρειάστηκαν για να γίνουν όλα αυτά, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο. Χθες Πέμπτη μετά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του κινηματογράφου, ακολούθησε ξενάγηση στο χώρο από τον δήμαρχο κ. Χρήστο Λάππα και τον υπεύθυνο του Μύλου των Ξωτικών κ. Γρηγόρη Αβανίδη. Δείτε μερικά στιγμιότυπα από τον φανταστικό αυτό χώρο, όπου θα επισκεφτούν χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.


Ο ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ



Επίσημη ιστοσελίδα : http://milosxotikon.gr/


Πως σας φαίνεται? 

Λέτε να βλέπουμε Εφιάλτες εμείς οι Δραμινοί ?
Μπαα ... Εγώ προσωπικά όχι... Ας κάνουμε τη δουλειά μας σωστά ... και η μαγεία των Χριστουγέννων χωράει σε πολλές πόλεις !!!