14 Δεκ 2011

Ο Στέφανος Κορκολής στην Καβάλα για δυο εμφανίσεις

Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κορκολής, πιανίστας με κλασική παιδεία και ερμηνευτής σύγχρονων μουσικών ρευμάτων επισκέπτεται στην Καβάλα την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου για να ξεναγήσει όλους τους θαυμαστές του στο μαγικό κόσμο της μουσικής, σ’ ένα «one man show».

Συντροφιά με το πιάνο του ο Στέφανος Κορκολής ξεκινάει μαζί με όσους τον παρακολουθήσουν ένα μουσικό ταξίδι που εξερευνά τις σχέσεις ανάμεσα σε συνθέτες διαφορετικών εποχών και ύφους, μεταξύ των οποίων είναι οι Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Πιατσόλα, Ρότα, Μορικόνε, Μπρελ.

Φυσικά και το πρόγραμμα του δημοφιλούς μουσικοσυνθέτη περιλαμβάνει αγαπημένες του δημιουργίες, τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.

Την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο Oscar στις 21.00 ο Στέφανος Κορκολής θα προσφέρει δυο αξέχαστες μουσικές βραδιές που είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του ανά την Ελλάδα ο Στέφανος Κορκολής εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Τιμές εισιτηρίων: 10 €(φοιτητικό) 15 € (κανονικό), 20 € (VIP).

Προπώληση εισιτηρίων: Περίπτερο Τουριστικών Πληροφοριών Δήμου Καβάλας (πλατεία Κονσουλίδη).
 
Νέα και Ειδήσεις της Καβάλας, drama-tika.blogspot.com
Πηγή: KavalaWebNews