13 Δεκ 2011

Δράμα: Μουσική και παραμυθένια διασκέδαση χωρίς τέλος στην Ονειρούπολη (Φωτο)


Ονειρούπολη σημαίνει Χριστούγεννα και μάλιστα Ονειρεμένα. Τα παιδιά που έφθασαν στην Δράμα από πολλές γωνιές της Ελλάδας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011, έζησαν στο ασφαλές αλλά μαγικό περιβάλλον της Ονειρούπολης ένα ανεπανάληπτο ταξίδι. το 1ο Δημοτικό Σχολείο της Δράμας, το Δημοτικό Σχολείο Παρανεστίου, το Δημοτικό Σχολείο Παρθενίου, το Δημοτικό Σχολείο Μαυροβάτου, Δημοτικά Σχολεία από την Χαλκιδική από το Γυμνάσιο νέου Γυναικόκαστρου Κιλκίς κλπ  γέμισαν την Ονειρούπολη.  



Ταξίδεψαν στα παραμύθια με τον «ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ» και τον Βασίλη Τερζόπουλο που επέστρεψε και πάλι γιατί κάποια παιδιά δεν τον γνώρισαν ακόμη…πάντα στο ίδιο γνωστό μέρος…το σπιτάκι του παραμυθιού….



Με αγγελιοφόρο το ΚΡΟΥΣΤΟΦΩΝΟ, στην Ονειρούπολη ήρθαν οι καλικάντζαροι και κυρίως, η μουσική, με κάλαντα και τραγουδοπαιχνίδια από όλο τον κόσμο… στις 5.30 το απόγευμα.



Λίγο αργότερα στις 20.00 υπήρξαν νοσταλγικές μουσικές στιγμές με τους  XANTHIS BRASS BAND PROJECT .



Μαγεμένοι από την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έφυγαν οι επισκέπτες το βράδυ της Παρασκευής. Μέσα από τον χορό, την μουσική και το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που δημιουργήθηκε ακόμη μία φορά, ταξίδεψαν στους δρόμους της Τζάζ, και των κλασσικών Χριστουγεννιάτικών μελωδιών μέσα από πνευστά και κρουστά όργανα. Οι XANTHIS BRASS BAND PROJECT  μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω και μας ταξίδεψαν στον πλανήτη μέσα από τα  χιονισμένα σοκάκια των Χριστουγεννιάτικων ημερών.


Drama-tika.blogspot.com, Τα Νέα της Ονειρούπολης Δράμας 2011 - 2012