20 Δεκ 2011

Χρήστος Αηδόνης : Η πρωτοβουλία "Πρώτα το Παιδί" πρεσβεύει το μήνυμα του εθελοντισμού

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δράμας και τ. Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Χρήστος Αηδόνης, επικεφαλής της πρωτοβουλίας "Πρώτα το Παιδί", με αφορμή την πραγματοποίηση της ποδηλατικής εκδήλωσης «Το κυνήγι του θησαυρού» στο Γέρακα Αττικής, δήλωσε:

"Mε μεγάλη ικανοποίηση συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας στο Γέρακα Αττικής. Διοργανώσαμε σε συνεργασία με φορείς της πόλης, με την ποδηλατική δράση για μικρούς και μεγάλους, "Το κυνήγι του θησαυρού ". 

Πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαιτέρως την γνωριμία των παιδιών σε θέματα άθλησης και ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας. 

Το μήνυμα του εθελοντισμού, της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και της αλληλεγγύης, που πρεσβεύει η πρωτοβουλία "Πρώτα το Παιδί", στην ιδιαίτερη αρνητική συγκυρία, των ημερών μας, βρίσκει έμπρακτη αποδοχή από το κοινό. Για την ολοκλήρωση και αυτής της πετυχημένης δράσης μας, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και τους χορηγούς.