23 Σεπ 2011

Άρθρο του gazzetta.gr : «Δραμα-τικό» στήσιμο Σάμιου


Διαβάστε πως ο ισχυρός άνδρας της Δόξας Δράμας, Θανάσης Σάμιος, προσπάθησε με τον Γιώργο Τσακογιάννη να στήσει το ματς με την Ηλιούπολη. Ο Σάμιος αρχικά μετάνιωσε, στη συνέχεια όμως άλλαξε πάλι άποψη! (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Σύμφωνα με την δικογραφία για την δίωξη της Δόξας Δράμας, ο Θανάσης Σάμιος ήρθε σε επαφή με τον Τσακογιάννη και συζήτησαν το στήσιμο του αγώνα με την Ηλιούπολη. Στην πορεία ο πρόεδρος της Δ.Δράμας άλλαξε άποψη, αλλά λίγο πριν τον αγώνα το μετάνιωσε για δεύτερη φορά και συνέχισε τις προσπάθειες για το στήσιμο του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δικογραφία: Την 30-03-2011 ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με τον Χάλκο, ο οποίος συναντήθηκε σε κατάστημα με τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας. Σχολιάζουν το γεγονός ότι έγιναν αντιληπτοί από άτομα που ασχολούνται με το στοίχημα. Συζητάνε έμμεσα να στήσουν τον συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου να αποκομίσουν στοιχηματικά οικονομικά οφέλη. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Την 30-03-2011, σε νέα επικοινωνία, ο Τσακογιάννης λέει στον Χάλκο να κανονίσει με τη Δόξα Δράμας για να βγάλουν "καφέ" (χρήματα) μεταξύ τους. Μάλιστα, σε επικοινωνία που έχει ο Τσακογιάννης με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο αναφέρουν ότι ο διαιτητής του εν λόγω αγώνα είναι ο Χατζής και θα κάνει ό,τι του πει ο Τζανόπουλος, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ένωσης Διαιτητών Δυτικής Αττικής.

Για το ίδιο θέμα επικοινωνούν και την 31-03-2011 και αναφέρουν πενήντα χιλιάδες (50.000) και εξήντα χιλιάδες (60.000) ευρώ, τα οποία πρέπει να δοθούν πριν τον αγώνα. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Τελικά απογευματινές ώρες της 31-03-2011 και μετά τη συνάντηση που είχε ο Χάλκος με τον Σάμιο, ο τελευταίος τους είπε ότι δε θα τους δώσει το παιχνίδι και χρήματα και θα το παλέψει αγωνιστικά.

Την 01-04-2011 ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με άτομο ονόματι "Κώστας", για τον εν λόγω αγώνα και ρωτάει αν κάποιος Κασδοβασίλης μπορεί να κάνει κάτι, αφού ο Σάμιος αρνήθηκε.

Από επικοινωνία που έχει ο Τσακογιάννης με τον τότε ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης, Νικολόπουλο, ο τελευταίος λέει ότι ήδη μιλάει με τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας και προσπαθεί να διερευνήσει τις προθέσεις τους. (ενημέρωση drama-tika.blogspot.com)

Ωστόσο, ο Σάμιος δέχθηκε στο ημίχρονο του αγώνα, να πλησιάσουν 2-3 παίκτες της Ηλιούπολης τους αντίπαλους παίκτες, μήπως τους "δώσουν" τον αγώνα. 

Πηγή: gazzetta.gr