19 Αυγ 2011

Κομοτηνή: Ψάρι και κρασί για τους τουρίστες


Να χρησιμοποιήσει όλα τα «όπλα» της για να προσελκύσει επιπλέον τουρίστες από την Τουρκία επιθυμεί η περιφέρεια Αν.Μακεδονίας - Θράκης. Έτσι, εκτός από τους ιστορικούς χώρους και τις καθαρές παραλίες, στη «μάχη» ρίχνονται το ελληνικό φαγητό και το κρασί.

Σε μια προσπάθεια να διαδοθούν ακόμη περισσότερο στην Τουρκία- και ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη- οι ελληνικές γεύσεις και το κρασί πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού - Τουρισμού της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Κωνσταντίνου Παπακοσμά, με τον Σερίμ Οσμάν (Serim Osman), συγγραφέα και αρθρογράφο σε θέματα διατροφής και ποτών, και τη Νιλουφέρ Τρίκαχγια (Nilufer Tarikahya), γενική γραμματέα Ελληνοτουρκικού Σωματείου «Δάφνη».