1 Απρ 2016

Ίδρυση Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων στη Δράμα

Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Ε.Κ.Δράμας ύστερα από πρόσκληση ομάδας πρωτοβουλίας πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση με θέμα την ίδρυση Συλλόγου Ανέργων στη Δράμα.


Στη συζήτηση που έγινε μπήκαν θέματα σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης, τα πρώτα βήματα και σχηματίσθηκε θεματική ομάδα δράσης με αντικείμενο την ενημέρωση.

Εγκρίθηκε η σχετική πρόταση για το καταστατικό, ορίσθηκε προσωρινό Δ.Σ. και αποφασίσθηκε η κατάθεση αίτησης προς το Πρωτοδικείο Δράμας για αναγνώριση του Συλλόγου.

Συμφωνήθηκε επίσης η συνέχεια της προσπάθειας για την ενημέρωση των συναδέλφων μας ανέργων την πρόσκλησή τους για εγγραφή στο Σύλλογο και δραστηριοποίησή τους μέσα από αυτόν.

Με στόχο πάντα την ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ των ανέργων, την αυτοδύναμη και ανεξάρτητη αυτοοργάνωση έξω από κομματικές παρεμβάσεις, η πάλη για την καταπολέμηση της κοινωνικής απομόνωσης και η προσπάθεια συλλογικής έκφρασης, παρέμβασης και διεκδίκησης μόλις αρχίζει!

Συνάδελφοι άνεργοι και επισφαλώς εργαζόμενοι μη μένετε παθητικοί, άφωνοι και αμέτοχοι. Ενεργοποιηθείτε και συμμετάσχετε στο Σύλλογο.

Για την επιτυχία της προσπάθειας απαιτείται η ενεργή και συλλογική συμμετοχή όλων μας


Διαβάστε περισσότερα: http://anergoi-dramas.webnode.gr/