5 Ιαν 2016

Ονειρούπολη 2015-16: Δράσεις Τρίτης & Τετάρτης

Τρεις ημέρες πριν από την Τελετή Λήξης της «Ονειρούπολης» και συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά με την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε..
Αύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016 στις 19:30 στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» υποδεχόμαστε τους ΕΚΜΕΚ.


Θα μας ταξιδέψουνε με μουσικές από ManuChao μέχρι Κηλαηδόνη κι από Calexixo μέχρι Χιώτη. Πάντα έτοιμοι να αλλάξουν τα φώτα σε κάθε μελωδία που θα τους εμπνεύσει. Η μαγεία της έθνικ μουσικής σε συνδυασμό με την μαεστρία των ΕΚΜΕΚ δημιουργεί μοναδικές μελωδίες σκορπώντας ανεπανάληπτο κέφι!



Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016
19:30 Κεντρική Σκηνή. Οι «Μisty Seven» μια 7μελή νεανική μπάντα από την Ξάνθη μας παρασέρνει σε γνωστές Alternative Pop και Rock μουσικές καθώς και σε αξέχαστε ελληνικές Retro επιτυχίες.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016
12:30 - 14:00 Κεντρική Σκηνή. Οι Σύλλογοι «Εκπαιδευτήρια Ελληνικής Παράδοσης», «Κομνηνοί Δράμας» και «Άρτεμις» Λέρου παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς. 

17:00 – 18:00 Κεντρική Σκηνή. η ομάδα του Move it fitness club Drama μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε με ρυθμούς Samba, Salsa, Merenque, Cha Cha, Mambo αλλά και με δυναμικές κινήσεις Hip Hop. Και φέτος θα μας εκπλήξουν ευχάριστα!

19:30 Κεντρική Σκηνή. Η «Οενιρούπολη» υποδέχεται τους ΕΚΜΕΚ. Μουσικές από ManuChao μέχρι Κηλαηδόνη κι από Calexixo μέχρι Χιώτη. Βασικά συστατικά τους… γερές δόσεις ενέργειας και χορού! Πάντα έτοιμοι να αλλάξουν τα φώτα σε κάθε μελωδία που θα τους εμπνεύσει. Η μαγεία της έθνικ μουσικής σε συνδυασμό με την μαεστρία των ΕΚΜΕΚ δημιουργεί μοναδικές μελωδίες σκορπώντας ανεπανάληπτο κέφι!