28 Σεπ 2015

«Έναρξη τμημάτων PLAYGROUP Δράμας από το Σύλλογο ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ»

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ η Ημέρα Γνωριμίας (open day) για τα τμήματα του PLAYGROUP Δράμας. Πλήθος κόσμου προσήλθε στους χώρους του Συλλόγου, όπου γνώρισε τους εθελοντές και ενημερώθηκε σχετικώς για τα προσφερόμενα τμήματα του PLAYGROUP


 τα οποία απευθύνονται σε οικογένειες με παιδιά 3-8 ετών, αλλά και σε ενήλικες, μιας και θα λειτουργήσει Θεατρική Ομάδα ενηλίκων και Ομάδα Συμβουλευτικής Γονέων.

Στόχος είναι τα παιδιά και οι γονείς τους να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους αλλά και με άλλα μέλη της κοινωνίας, να μάθουν μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι και να δραστηριοποιηθούν σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος. Όλες αυτές οι ενέργειες απαιτούν τόσο τη συμμετοχή των γονέων όσο και το συντονισμό και καθοδήγηση από μέλη-εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων.

Τα τμήματα PLAYGROUP Δράμας ξεκινούν τη λειτουργία τους από Δευτέρα 28 Σεπτέμβρη 2015 και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ή να πληροφορηθούν σχετικά μπορούν να επισκέπτονται τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή να επισκεφθούν τους χώρους του Συλλόγου στη Δράμα (Βεργίνας 210, περιοχή Ωδείου) καθημερινά απογευματινές ώρες.




Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ΕΠΙ.ΚΟΙΝΩΝΩ & ΣΥΝ.ΒΙΩΝΩ ευχαριστούν τους εθελοντές-μέλη του Συλλόγου που παραβρέθηκαν στην Ημέρα Γνωριμίας, υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν τον κόσμο που προσήλθε, αλλά και για το μπουφέ που στήθηκε με σπιτικά γλυκά και κεράσματα.
Καλό ξεκίνημα!

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος              Ο Γραμματέας


Νίκος Μητρούσης                  Ιωάννης Τανάσκος