12 Ιαν 2015

Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - Υποψ. Βουλευτής Δράμας
Η πρόσκληση του Γιώργου Παπανδρέου στις 3 του Γενάρη ήταν ένα κάλεσμα ελευθερίας και ελπίδας. Απελευθέρωσε εμένα και χιλιάδες συμπολίτες μας, στελέχη και μέλη πολιτικών φορέων, ενεργούς πολίτες, έδωσε το μήνυμα της επιστροφής στις μεγάλες αξίες, στα κοινά οράματα του προοδευτικού χώρου.


Πιστεύω στις αξίες που εκπροσωπεί ο Γιώργος Παπανδρέου  γιατί ο τόπος χρειάζεται ηγεσίες και πολιτικές δυνάμεις που βάζουν την Ελλάδα μπροστά από κάθε άλλο υπολογισμό, πέρα από κάθε προσωπικό ή κομματικό κόστος.

Στηρίζω το  Γιώργο Παπανδρέου, επειδή είναι πιστός σε όσα υποστηρίζει εδώ και χρόνια. Ό,τι έχει να πει το λέει ο ίδιος, δημοσίως και με παρρησία, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος, χωρίς να έχει φυγομαχήσει ποτέ.

Κατεβαίνω υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στη Δράμα επειδή θέλω τη λύτρωση από ένα κατεστημένο πελατειακής αντίληψης. Επειδή «Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις, αν προσελκύσεις επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, ώστε να αβγατίσουν και να δημιουργήσουν νέο πλούτο.» Αυτό ήταν και το πλήρες νόημα της αποκομμένης φράσης πάνω στην οποία, ακόμα και σήμερα, παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια πολλές πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

 Στηρίζω με την υποψηφιότητά μου το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί  εάν δεν δοθούν άλλες λύσεις στα προβλήματα λειτουργίας του κράτους που εμποδίζουν την ανάπτυξη , οι προσπάθειες του ελληνικού λαού θα μείνουν ημιτελείς ή ακόμα και χωρίς αντίκρισμα, μετά από τόσα χρόνια δοκιμασίας. Οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν λένε λέξη για τις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν τη χώρα σε κρίση. Υπάρχει «απόλυτη σιγή» για το έγκλημα σε βάρος της χώρας μέχρι το 2009 αλλά και για την αδυναμία μας να υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν τη χώρα, επιτέλους, σε τροχιά κοινωνικής και οικονομικής ανάκαμψης.

Πιστεύουμε όλοι στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ότι οι ηγέτες, όπως τους ξέραμε τουλάχιστον μέχρι τώρα, αντικαταστάθηκαν από τεχνοκράτες, οι οποίοι φάνηκαν πολύ «λίγοι» στη διαχείριση της πολιτικής. Όμως οι νέες γενιές πολιτών έχουν και γνώσεις και μόρφωση. Οι νέοι χρειάζονται πολιτικούς με εντιμότητα και πραγματική θέληση να δώσουν ρόλους στους πολίτες. Ψάχνουν πολιτικούς, που να υπηρετούν αξίες και να κινούνται ανάμεσά μας σαν κοινοί θνητοί και όχι σαν αλαζονικοί ολιγάρχες.

Κατεβαίνω υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και με το Γιώργο Παπανδρέου γιατί υπάρχει η δυνατότητα ενός άλλου δρόμου με την υιοθέτηση ενός “Ελληνικού Σχεδίου” αλλαγών, που εξασφαλίζει την έξοδο με ασφάλεια, με βιώσιμο και όχι πρόσκαιρο τρόπο, από την πιο μεγάλη κρίση που βρέθηκε ποτέ η χώρα. Απαίτηση των Ελλήνων πολιτών σήμερα, είναι η απελευθέρωσή της Δημοκρατίας μας από μηχανισμούς ενός οικονομικού, πολιτικού  και μιντιακού κατεστημένου που υπηρετείται από ένα πελατειακό σύστημα διακυβέρνησης.


ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ


1 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ? ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΩ.ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ...ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ...ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!