22 Μαΐ 2014

«Πόλη + Ζωή»: «Ζητάμε έργο, πρόγραμμα και δημόσιο διάλογο. Όχι ίντριγκες, δολοπλοκίες και πολιτικές λάσπης»

Την πολιτική λάσπης του Χριστόδουλου Μαμσάκου και την τακτική αποχής του από το δημόσιο διάλογο, σχολίασε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Φώτης Νικολαΐδης. Όπως ανέφερε:


«Η πολιτική λάσπης και συκοφαντίας είναι ό,τι απέμεινε στον κύριο Μαμσάκο πριν το πολιτικό του ναυάγιο την ερχόμενη Κυριακή. Μετά την κραυγαλέα αποτυχία του κ. Μαμσάκου κατά την πρώτη Κυριακή των εκλογών, τόσο ο ίδιος, όσο και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του, έχουν επιδοθεί σε ένα πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησης της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους συνδημότες μας από τη σοβαρή απόφαση που πρέπει να λάβουν κατά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Όμως ο απεγνωσμένος κ. Μαμσάκος, δε σταματά τον πόλεμο λάσπης, αναγκάζοντας την Δημοτική Αρχή να προσφύγει στη δικαιοσύνη για ακόμη μία περίπτωση: αυτή του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γκάνη, με τον οποίο η παράταξη του κ. Μαμσάκου  έχει πλέον στενή συνεργασία μέσω του κ. Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Γκάνης λοιπόν, που ήταν απών από όλα σχεδόν τα Δημοτικά Συμβούλια, προχώρησε σε μία υπερπαραγωγή ευφάνταστων σεναρίων περί δήθεν εικονικού έργου της Δημοτικής Αρχής, πιστεύοντας ότι έτσι θα εκδικηθεί λίγο πριν τις εκλογές τον Δήμαρχο Δράμας -που όπως είναι γνωστό δεν του ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου και δεν ενέδωσε στις αξιώσεις του, διότι λειτουργεί με βάση τη διαφάνεια, την ισονομία και την αξιοκρατία.

Τόσο ο κ. Γκάνης, όσο και ο κ. Τσεπίλης, είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεν κ. Τσεπίλης δεν έγινε δεκτός στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πόλη +Ζωή», για λόγους που όλοι αντιλαμβάνονται, με αποτέλεσμα να ενταχθεί τελικά στην παράταξη Μαμσάκου. Ο δε κ. Γκάνης, παρότι ήταν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος, έχει εδώ και καιρό αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο. Ο αποκλεισμός και των δύο ήταν συνειδητή επιλογή της παράταξής μας. Τους χαρίζουμε στον κ. Μαμσάκο!

Η σοβαρή πολιτική ανεπάρκεια κι η επικίνδυνη αδιαφορία του κ. Μαμσάκου για την πόλη της Δράμας στα προηγούμενα χρόνια -όταν η παράταξή του ασκούσε διοίκηση στο Δήμο Δράμας- οδήγησαν σε καταστροφική στασιμότητα, αν όχι σε οπισθοδρόμηση τον Δήμο Δράμας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Δραμινών.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τα επιχειρήματά του δεν έπεισαν ούτε τους κατοίκους της Χωριστής, από την οποία κατάγεται ο ίδιος. Το μόνο όπλο που του απέμεινε για να διασωθεί πολιτικά τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, είναι η λάσπη, στα ευεργετικά αποτελέσματα της οποίας φαίνεται να έχει επενδύσει την αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία.

Μα πώς να τους πείσει άλλωστε, αφού ποτέ δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικό για το πρόγραμμά του! Καλούμε λοιπόν τον κ. Μαμσάκο, έστω και την τελευταία στιγμή, να πάψει να κρύβεται πίσω από τη δικαιολογία του… «φόρτου εργασίας» και να προσέλθει στο δημόσιο διάλογο!

Αμέσως μετά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Μαμσάκος άρχισε μία πρωτοφανή προσπάθεια κατασυκοφάντησης και  σπίλωσης, με στόχο να πλήξει τη Δημοτική Αρχή και να αποπροσανατολίσει τους Δραμινούς από το πρωτόγνωρο και σημαντικό έργο που έγινε στο Δήμο της Δράμας κατά τα τρία τελευταία χρόνια.

Η στρατηγική απόγνωσης του κ. Μαμσάκου, επέλεξε ως πρώτο στόχο τον Κυριάκο Γρηγορίου τον οποίο ο ίδιος ο κύριος Μαμσάκος -μέσω των πληρωμένων κονδυλοφόρων του και των πολιτικά περιθωριακών στοιχείων της παράταξής του- επιχείρησε να πλήξει προσωπικά και οικογενειακά. Ο κ. Μαμσάκος όμως, απέτυχε να πείσει τους Δραμινούς και η υπόθεση αυτή έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, αφού δεν έχει καμία σχέση με την καλώς εννοούμενη αυτοδιοικητική αντιπαράθεση, αλλά με ποινικά κολάσιμες πράξεις των ανθρώπων του κ. Μαμσάκου.

Βέβαια η επίμονη προσπάθεια λάσπης και κατασυκοφάντησης από πλευράς του κ. Μαμσάκου, πέφτει για ακόμη μία φορά στο κενό, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι επί τρία χρόνια γίνεται πρωτόγνωρο έργο στη Δράμα και  ότι μόνο  από το ΕΣΠΑ τα έργα που γίνονται ξεπερνούν σε ύψος τα 70.000.000 ευρώ.

Η πολιτική ανικανότητα του κ. Μαμσάκου τον οδηγεί σε σοβαρά και συνεχόμενα λάθη, που εκτροχιάζουν την αυτοδιοικητική αντιπαράθεση, όχι όμως και τη σκέψη των συνδημοτών μας, οι οποίοι την επόμενη Κυριακή καλούνται να αποφασίσουν μεταξύ ενός καταξιωμένου στο Πανελλήνιο Δημάρχου, του Κυριάκου Χαρακίδη και ενός αποδεδειγμένα αποτυχημένου αλλά και ιδεολογικά ακραίου  υποψηφίου, του κ. Μαμσάκου».


Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4



2 ΣΧΟΛΙΑ:

Ανώνυμος είπε...

μας λετε δηλαδη οτι ο Γρηγοριου δεν εδινε χρηματα στους Ρομα; Τοσος κοσμος τον ειδε, θα βας βγαλετε και τρελους;

Ανώνυμος είπε...

ελεος!!!πραγματικα θα μας βγαλουν τρελους.Το χειροτερο βεβαια είναι η υπεροψία και το ύφος της συγκεκριμενης ανοικοινωσης. Στο χερι μας ειναι να σταματησουν!!!!