12 Μαΐ 2014

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν το Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ στη γιορτή της μητέρας

Παραδίδεται σύντομα σε χρήση  το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Με ενθουσιασμό λουλούδια και θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη, δεκάδες μέλη του ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στην εκδήλωση  για τον εορτασμό της γιορτής της μητέρας, την Παρασκευή 9 Μαΐου.


Ο Δήμαρχος Δράμας συνομίλησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ και συγκινημένος υποσχέθηκε να συνεχιστεί και να επεκταθεί ακόμη περισσότερο η ουσιαστική στήριξη του Δήμου Δράμας στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Δράμας μετέβη στον χώρο κατασκευής του νέου Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων στην περιοχή της Ανάπλασης όπου και πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για την πρόοδο των έργων της νέας υπερσύγχρονης κατασκευής που προορίζεται να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας. 

Το νέο ΚΗΦΗ έκτασης 1000 τ. μ.  που θα έχει παραδοθεί για χρήση στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας μέχρι τον Αύγουστο, είναι κατασκευασμένο με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Διαθέτει  σύγχρονα κουφώματα, θερμογέφυρες και ενισχυμένες διατομές.

Είναι εφοδιασμένο με ισχυρά μονωτικά υλικά προκειμένου να εξασφαλιστεί η πλήρης θερμομόνωση του κτιρίου και θα φιλοξενεί δεκάδες δραστηριότητες για τους ηλικιωμένους. Εξωτερικά έχει ήδη τοποθετηθεί η τελευταία λέξη της τεχνολογίας από πλευράς ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ενώ διαθέτει τόσο αντλίες θερμότητας όσο και συμβατική θέρμανση με λεβητοστάσια αλλά και πρόβλεψη για Φυσικό Αέριο.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ