23 Μαΐ 2014

Πόλη + Ζωή: «Την Κυριακή ο ενημερωμένος πολίτης ψηφίζει “Πόλη + Ζωή”, ψηφίζει Κυριάκο Χαρακίδη»

Συνέντευξη τύπου για την αποτίμηση της εκλογικής περιόδου, παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πόλη + Ζωή», Παύλος Ζαχαριάδης. Όπως ανέφερε:


«Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του προεκλογικού μας αγώνα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνεργάστηκαν τίμια και με αξιοπρέπεια, για να είμαστε αυτήν τη στιγμή περήφανοι για τον αγώνα αυτό. Και όντως είμαστε πολύ περήφανοι.

Έναν προεκλογικό αγώνα με κύρια χαρακτηριστικά την παρουσίαση του πρωτοφανούς έργου της παράταξής μας μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια θητείας. Τη δημοσιοποίηση του προγράμματός μας για τη Δράμα μας, για την πόλη της ζωής μας, που πασχίζουμε να την οδηγήσουμε για να φτάσει εκεί που της αξίζει, στην κορυφή. Τη σαφή έκφραση των θέσεών μας σε θέματα που αφορούν το Δήμο και την καθημερινή εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας.

Είμαστε επίσης περήφανοι, γιατί ούτε για μία στιγμή δε ρίξαμε το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού και του πολιτικού διαλόγου. Επιζητήσαμε και συναινέσαμε άμεσα σε κάθε πρόταση ανοιχτού διαλόγου. Δυστυχώς ο κ. Μαμσάκος και η παράταξή του, αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στον διάλογο κρυπτόμενοι, αποφεύγοντας την άμεση σύγκριση. Εμείς δεν επιχειρούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των Δραμινών υποβαθμίζοντας τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Γιατί ξέρουμε ότι την εμπιστοσύνη αυτή μπορούμε να την κερδίσουμε αποκλειστικά με το έργο μας και την ολοκληρωμένη πρότασή μας για την Δράμα του αύριο.

Γι’ αυτό, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, προβάλλουμε και αναδεικνύουμε το πραγματικό πολιτικό μήνυμα, το ουσιαστικό διακύβευμα  των εκλογών, που είναι η επιλογή του Δημάρχου για τα επόμενα πέντε χρόνια. Εμείς ζητάμε να υπερψηφίσετε και να αναδείξετε πανηγυρικά Δήμαρχο Δράμας, τον έμπειρο άξιο και αποτελεσματικό Κυριάκο Χαρακίδη και τα άξια στελέχη του στην Δημοτική αρχή.  Γιατί η πόλη μας άρχισε να κερδίζει αυτό που της αξίζει. Ο Δήμος μας άρχισε επιτέλους να υλοποιεί έργα ουσίας. Αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί αμείωτη και να επιτευχθούν απόλυτα όλοι οι στόχοι μας. Να φτάσουμε στον τελικό σκοπό μας, την ανάπτυξη και την πρόοδο της Δράμας και των Δραμινών. Όσα επιτύχαμε στα τρία αυτά τελευταία χρόνια απέδειξαν την ικανότητά και τις δυνατότητές μας.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο ενημερωμένος πολίτης θα δώσει την Κυριακή την μεγάλη νίκη στην παράταξη «ΠΟΛΗ + ΖΩΗ». Επιζητούμε την συμμετοχή όλων των Δραμινών στην εκλογική διαδικασία. Γιατί πρέπει να συνδιαμορφώσουμε όλοι το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Την Κυριακή η Δράμα ψηφίζει τον Δήμαρχο μας, Κυριάκο Χαρακίδη. Μαζί πετύχαμε πολλά. Μαζί μπορούμε περισσότερα…».


Γραφείο Τύπου
Τηλ.  2521055887
Φαξ: 2521048188
e-mail: info@poli-zoi.gr
Ηλεκτρονική διεύθυνση: www.poli-zoi.gr

Διεύθυνση: Π. Κάβδα 4