22 Απρ 2014

Κοινωνική προσφορά από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πανοράματος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

H ευαισθησία των συμπολιτών μας σε θέματα που σχετίζονται με την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη αποδεικνύεται καθημερινά στην πράξη. Οι συλλογικοί φορείς αλλά και μεμονωμένοι συμπολίτες μας αποδεικνύουν  ότι έχουν την διάθεση να στηρίξουν τόσο το Κοινωνικό Παντοπωλείο όσο και τις υπόλοιπες κοινωνικές δράσεις του Δήμου Δράμας που απευθύνονται στους συμπολίτες μας.


Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο κυνηγετικός Σύλλογος Δράμας και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πανοράματος  παρέδωσαν προϊόντα και είδη καθημερινής χρήσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που θα εξυπηρετήσει και αυτές τις Άγιες Ημέρες εκατοντάδες οικογένειες συμπολιτών μας.
  
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εξωραιστικός Σύλλογος Πανοράματος συν τοις άλλης διέθεσε και χρηματικές επιταγές με τις οποίες οι δικαιούχοι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες των ημερών σε γνωστό πολυκατάστημα της πόλης μας.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ