16 Απρ 2014

Ανακοίνωση των Υποψηφίων της Τοπικής Κοινότητας Καλού Αγρού

Σήμερα η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη «Ενώνουμε τη Δράμα» και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουν το πλήρες ψηφοδέλτιο της Τοπικής Κοινότητας του Καλού Αγρού.


Η καλλιέργεια της γης και η κτηνοτροφία, είναι από τους σημαντικότερους τομείς απασχόλησης των κατοίκων, που μαζί με την πλούσια παράδοση και τα ήθη που έφεραν μαζί τους οι πρόσφυγες κατάφεραν να αναδείξουν το χωριό τους. 

Το Δημοτικό Διαμέρισμα του Καλού Αγρού είναι το 3η σε πληθυσμό στο Δήμου Δράμας και η Παράταξή μας θέλει να συμβάλει με έργα και υποδομές, που σκοπό έχουν να προσφέρουν πολλά στους κατοίκους της περιοχής.

Σήμερα η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη παρουσιάζει νέους ανθρώπους που κατάγονται και κατοικούν στον Καλό Αγρό και σίγουρα μπορούν να προσφέρουν πολλά στο χωριό τους και στους κατοίκους.

Τους υποδεχόμαστε στην Παράταξή μας με μεγάλη χαρά.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι στην Τοπική Κοινότητα του Καλού Αγρού είναι:
• Ερέζογλου Βασιλική (Βάσω)
Φιλόλογος, Ιστορικός, Γραμματέας του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου "Ελπίς" Καλού Αγρού, Γραμματέας του Μουσικοδραματικού Συλλόγου "Απόλλων" Καλού Αγρού
• Εφέογλου Αικατερίνη (Κατερίνα)
Αγρότισσα
•  Μιχαλιασλή – Καραθανάση Αικατερίνη (Κατερίνα)
Οικιακά, Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Ωδείου Δράμας
•  Παναγιώτογλου Γεώργιος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Μουσικός

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην εκλογική Περιφέρεια Δράμας (Κεντρικό Δράμας) εκπροσωπώντας τον Καλό Αγρό είναι:

•  Καραμπατζάκης Δημήτριος
Διδάκτωρ Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, Πρόεδρος του Μουσικοδραματικού Συλλόγου "Απόλλων" Καλού Αγρού


Από το Γραφείο Τύπου