13 Φεβ 2014

Ένωση Ξενοδόχων Δράμας: «Ελληνικό Πρωινό»

Στα πλαίσια της 9ης HORECA 2014 που πραγματοποιήθηκε 7 με 10 Φεβρουαρίου το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσίασε το «Ελληνικό Πρωινό».


Η Αν. Μακ- Θράκης ήταν μεταξύ των τεσσάρων περιοχών που τιμήθηκαν την φετινή χρονιά για τα ελληνικά προϊόντα που χρησιμοποιούν τα ξενοδοχεία για τα πρωινά τους. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, Σεφ από τα ξενοδοχεία της περιφέρειας μας, δημιούργησαν και παρουσίασαν με επιτυχία ένα πρότυπο Ελληνικό πρωινό για την Αν. Μακεδονία – Θράκη, βασισμένο πάνω σε τοπικά προϊόντα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Δράμας δια μέσω του Προέδρου κ. Καλλία Άγγελου ευχαριστεί θερμά το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, τον Πρόεδρο κ. Τσακίρη Γιώργο και το προσωπικό του, για την πλήρη στήριξη και εξυπηρέτηση που μας παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Ο Πρόεδρος Ξενοδόχων κ. Καλλίας Άγγελος, παρουσίασε τα τοπικά προϊόντα στην ειδική εκδήλωση που ήταν προς τιμήν μας και  ευχαριστεί  θερμά όλους τους Δραμινούς παραγωγούς που πρόσφεραν τα προϊόντα τους: την Βιομηχανία Γάλακτος Δράμας Νεογάλ, το Εργαστήριο αλλαντοποιίας Sary, τον Γυναικείο αγροτικό συνεταιρισμό, Η Καλοαγρίτισσα, τον Γυναικείο συνεταιρισμό Κοκκινογείων, τον Αγροτικό συνεταιρισμό παραγώγων οπωροκηπευτικών (ΑΣΟΠ) Αγίου Αθανασίου.

Καθώς επίσης και τα οινοποιεία: Κτήμα Παυλίδη, Chateau Nico Lazaridi, Κτήμα Μανωλεσάκη και Κτήμα Μιχαηλίδη.    


Επίσης ευχαριστούμε τους Σεφ κύριους: Πλούμη Δημήτρη, Αλμπάνη Νίκο, Μπερμπεράκη Βασίλη, Καλογερίδη Μπάμπη για την πολύτιμη συμβολή τους, στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας.