14 Φεβ 2014

Ο θεσμός των Κοινωνικών Λαχανόκηπων της Π.Ε. Δράμας συνεχίζεται και το 2014

Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας συνεχίζει την επιτυχημένη λειτουργία των κοινωνικών της λαχανόκηπων και τη νέα καλλιεργητική περίοδο.


Συγκεκριμένα, θα διατεθεί εκ νέου το σύνολο της ήδη παραχωρούμενης έκτασης, το οποίο περιλαμβάνει 434 λαχανόκηπους των 50 τετραγωνικών μέτρων.

Για το λόγο αυτό καλούνται όσοι διαθέτουν ήδη λαχανόκηπο και επιθυμούν να τον διατηρήσουν, αλλά και όσοι  επιθυμούν να συμμετάσχουν στον θεσμό για πρώτη φορά, να το δηλώσουν από τη Δευτέρα 17 και έως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στο γραφείο 302 της Π.Ε. Δράμας, ώρες 9:00 έως 13:00,  υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής.

Επισημαίνεται πως η υποβολή αίτησης συμμετοχής είναι υποχρεωτική για όλους τους ενδιαφερόμενους. Όσοι καλλιεργητές δεν υποβάλουν νέα αίτηση θα θεωρηθεί πως δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να κατέχουν το αγροτεμάχιό τους κατά τη νέα καλλιεργητική περίοδο.
Πληροφορίες  και διευκρινίσεις παρέχονται στον τηλεφωνικό αριθμό 2521351302, ώρες 9:00 έως 13:00.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, δήλωσε σχετικά:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας διατηρεί και το 2014 τον απόλυτα επιτυχημένο θεσμό των κοινωνικών λαχανόκηπων, τον οποίο η δραμινή κοινωνία έχει αναγνωρίσει και αγκαλιάσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσουμε και φέτος τη δυνατότητα  σε όσους το επιθυμούν να παράγουν χωρίς κόστος λαχανικά υψηλής ποιότητας για δική τους κατανάλωση και ταυτόχρονα μια δημιουργική  απασχόληση που θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας.»