6 Δεκ 2013

Ονειρούπολη Δράμας: Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

To εντυπωσιακότερο στοιχείο της Ονειρούπολης είναι ότι απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο στα πολύ μικρά παιδιά.  Μπορεί οι μικροί φίλοι της Ονειρούπολης να χαίρονται κάθε στιγμή μέσα στο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο χωριό και να συμμετέχουν οι ίδιοι δημιουργώντας  ζαχαρωτά, παιχνίδια και γιορτινές κατασκευές, αλλά και οι μεγαλύτεροι το χαίρονται πραγματικά. 


Εδώ ξαναγίνονται όλοι παιδιά, γιατί μόνο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι μαγικά και να δημιουργήσουν  γιορτινά θαύματα όπως αυτά που συμβαίνουν στην Ονειρούπολη.  

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στη  Μικρή σκηνή ο  Σύλλογος Παλιννοστούντων Ποντίων έμαθε στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης, πώς να φτιάξουν κατασκευές, με αναφορά τη Ρωσία.

Λίγο αργότερα  στις 19:30 στο Δημοτικό Ωδείο πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετική  εκδήλωση του Νομικού Προσώπου με Θεατρική παρά- σταση από το ΚΑΠΗ του Δήμου Δράμας  με τίτλο «Ελληνικός Κινηματογράφος», τη Χορωδία του ΚΑΠΗ Χωριστής σε τραγούδια Χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο καθώς και αναβίωση του εθίμου της «πίτας» από το ΚΑΠΗ Ξηροποτάμου. 

Στις  19:30 στην Κεντρική Σκηνή της Ονειρούπολης   Ο Γιώργος Γελαράκης και οι Stage band live «ξεσήκωσαν»  τους επισκέπτες της Ονειρούπολης με ελληνικούς και ξένους Pop-Rock ήχους.

Παρακολουθείστε την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου

11:00-14:00 Θερινός κινηματογράφος Αλέξανδρος: Πρωτότυπες δράσεις προσανατολισμού και ιχνηλάτησες, από το Σωματείο +ΜΕΤΕΧΩ Πρωτοβουλία Δραμινών. 

17:30-21:00 Μικρή σκηνή: Ο Σύλλογος  Παλιννοστούντων Ποντίων μπαίνει στην μικρή σκηνή και μαθαίνει στους μικρούς επισκέπτες της Ονειρούπολης, πώς να φτιάξουν κατασκευές, με καταγωγή τη Ρωσία.

18:00: Η Φιλαρμονική Κρηνίδων σκορπάει τις Χριστουγεννιάτικες μουσικές της στην αγορά της Δράμας.

18:30 Κεντρική σκηνή: Θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των εθελοντών του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας.

19:30 Κεντρική σκηνή: «Μουσικοί Δρόμοι» live σε ένα ξεχωριστό, έντεχνο-λαϊκό πρόγραμμα.