Την
ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. διαπίστωσε σε έτοιμα
αλλαντικά ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα
η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων ζωικής και φυτικής προέλευσης – Έλεγχος για Salmonella spp. και Listeria monocytogenes».
η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων ζωικής και φυτικής προέλευσης – Έλεγχος για Salmonella spp. και Listeria monocytogenes».
Πρόκειται
για το προϊόν «Σουτζούκι βοδινό ΡΕΚΟΡ», με ημερομηνία ζύγισης 14-8-2013 και
ημερομηνία λήξης 12-11-2013, το οποίο παράγεται από την εταιρεία ΧΑΡΙΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
– ΛΙΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ, που εδρεύει στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης.
0 ΣΧΟΛΙΑ:
Δημοσίευση σχολίου