22 Αυγ 2013

Πορτοκάλογλου και Πλιάτσικας ανοίγουν τις Γιορτές Παλιάς Πόλης της Ξάνθης

Το πρόγραμμα των φετινών γιορτών Παλιάς Πόλης, που πραγματοποιούνται την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δόθηκε και επισήμως στη δημοσιότητα, καθώς τυπώθηκε και διατίθεται στο κοινό.


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλλιπος Πλιάτσικας ανοίγουν την αυλαία των εκδηλώσεων το βράδυ της Κυριακής 1 Σεπτεμβρίου, στις 20.30 έξω από τη Μητρόπολη. Ακολουθούν την επόμενη ημέρα οι Μανώλης Κονταρός και Λευτέρης Βαζαίος, ενώ τη σκυτάλη παραλαμβάνει την Τρίτη ο Χρήστος Θηβαίος.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιείται η 11η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, και στην Κεντρική Πλατεία θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής της φλόγας. Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, ακολουθεί η βραδιά λαογραφίας στην Πλατεία Μητροπόλεως.


Η νεαρή και ταλαντούχα Ματούλα Ζαμάνη θα ανέβει στη σκηνή των γιορτών το βράδυ της Πέμπτης, στην Πλατεία Μητροπόλεως, ενώ στο ίδιο σημείο μια ημέρα μετά θα εμφανιστεί η Ευανθία Ρεμπούτσικα. Οι εκδηλώσεις των γιορτών, που λαμβάνουν χώρα για 23η συνεχόμενη χρονιά, ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής, ενώ το άτυπο φινάλε θα προσφέρει ο Κώστας Μακεδόνας το βράδυ του Σαββάτου σε μια συναυλία στον χώρο έξω από τη Μητρόπολη. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών μια σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα και εκδηλώσεις θα λαμβάνουν χώρα στη Νεανική Σκηνή.

thrakitoday