25 Ιουλ 2013

Τρόφιμα και είδη υγιεινής παραδόθηκαν στο κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης από το σωματείο πρατηριούχων υγρών καυσίμων

Σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Δράμας το σωματείο πρατηριούχων υγρών καυσίμων Δράμας προχώρησε  το πρωί της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2013 σε παράδοση τροφίμων  και ειδών υγιεινής και  καθαριότητας στο Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης…


…του Δήμου της Δράμας ενισχύοντας την προσπάθεια στήριξης των άπορων οικογενειών της από την ευρύτερη περιοχή της Δράμας. 

Με στόχο την ανακούφιση των πολιτών που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα, ο Δήμος Δράμας συναντά  καθημερινά την εθελοντική διάθεση  συλλογικών φορέων  και μεμονωμένων πολιτών όπως συνέβη και με το σωματείο βενζινοπωλών της Δράμας.

Τα μέλη του σωματείου ανταποκρινόμενα στην πρόσκληση του Δήμου Δράμας αποφάσισαν να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία συμμετέχοντας στην προσπάθεια συγκέντρωσης προϊόντων με στόχο να ευαισθητοποιήσουν φορείς, ιδιώτες και σωματεία της πόλης προς την ίδια κατεύθυνση.

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση που γίνεται στη βάση της εθελοντικής προσφοράς προς τους συμπολίτες  μας που εξυπηρετούνται από το Κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Δράμας.

Το κατάστημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης παραμένει πάντοτε  μία ζωντανή δομή που συνεργάζεται καθημερινά με νέους εθελοντές και ανταποκρίνεται σε νέες πρωτοβουλίες προκειμένου να ανακουφιστούν σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν οι οικονομικά ασθενέστεροι συνάνθρωποί μας, γι αυτό και η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη.