10 Μαΐ 2013

Είδη ρουχισμού παρέδωσε η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ


Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, η Τοπική Διοίκηση Δράμας της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ αναδεικνύοντας  για μία ακόμη φορά αξίες όπως…


…ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά, διέθεσε στο κατάστημα κοινωνικής αλληλεγγύης είδη ρουχισμού, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της.

Με την αρωγή της στην κοινή προσπάθεια των φορέων του Τοπικού Συμφώνου Αλληλεγγύης που συνέστησε ο Δήμος μας και στο οποίο έχει ενταχθεί, η  ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  απέδειξε και πάλι, το ανθρώπινο πρόσωπο του σύγχρονου Έλληνα Αστυνομικού που είναι πάνω από όλα αλληλέγγυος με τα προβλήματα της κοινωνίας.




Η συγκέντρωση προϊόντων που ενισχύουν καθημερινά το κατάστημα κοινωνικής αλληλεγγύης με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας, συνεχίζεται επιτυχημένα, δίνοντας σε όλους ελπιδοφόρα μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.  
     
Στόχος του Δήμου Δράμας είναι να γίνει όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη αλλά και διακριτική η προσπάθεια ενίσχυσης των συμπολιτών μας. Στην κατεύθυνση αυτή κινούνται όλες οι πρωτοβουλίες που υλοποιούνται σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας.