5 Φεβ 2013

Έναρξη του εαρινού εξαμήνου της Ακαδημίας των Πολιτών Δράμας


Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία - ISO 9001) ανακοινώνει την έναρξη του Β’ εξαμήνου του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-2013 με θεματολογία: «Κατάρτιση στη Συμβουλευτική».


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 13 τρίωρες εβδομαδιαίες Διαλέξεις από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές και Εξειδικευμένους Επαγγελματίες με διδακτορικό στον τομέα τους.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 6 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις του εαρινού εξαμήνου, οι εγγραφές συνεχίζονται.  Για την εγγραφή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας και μία μικρή φωτογραφία για τη σπουδαστική τους ταυτότητα.

Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 40 ευρώ για όλο το εξάμηνο, ενώ προβλέπεται έκπτωση 50% (δηλ. 20 ευρώ)  για ενδιαφερόμενους που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, Α.ΜΕ.Α, φοιτητές, μονογονεϊκές, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες , καθώς και σε μέλη συλλόγων (άνω των 10 ατόμων).

Οι νέες αιτήσεις αφορούν μόνο όσους δεν έχουν ήδη πραγματοποιήσει την εγγραφή τους για το ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Αγγελοπούλου Γιώτα  (6944998423) για την εγγραφή τους.