4 Ιαν 2013

Αναβαθμίζονται οι υποδομές του Κολυμβητηρίου της Δράμας


Το καλύτερο δώρο, τις γιορτινές αυτές ημέρες έκανε ο Δήμος Δράμας σε εκατοντάδες οικογένειες και παιδιά που προπονούνται στο Κολυμβητήριο της Δράμας. 


Ένα αίτημα δεκαετιών επιτέλους υλοποιείται από το Δήμο μας και μοιράζει ικανοποίηση στους χρήστες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Από τα τέλη Δεκεμβρίου έχει εγκατασταθεί και έχει τεθεί σε λειτουργία το σύστημα αυτόματης χλωρίωσης της μικρής πισίνας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Δράμας και ακολουθεί αμέσως μετά η ίδια εγκατάσταση στη μεγάλη πισίνα.

Σε δήλωσή του για το έργο ο Δήμαρχος Δράμας επεσήμανε πως «η Δημοτική μας αρχή  είναι συνεπής σε όσα έχει δεσμευτεί μέχρι σήμερα. Το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλες αυτονόητες υποδομές μεταξύ των οποίων, η θέρμανση του κολυμβητηρίου με Φυσικό Αέριο και η ανακατασκευή των αποδυτηρίων και του εσωτερικού χώρου, θα έπρεπε να έχουν προχωρήσει από καιρό στην πόλη μας.

Η Δημοτική μας Αρχή είναι προσηλωμένη στους στόχους της, που είναι να αναδειχθεί η πόλη και να βελτιωθούν οι υποδομές και η προσφερόμενη ποιότητα ζωής στον δημότη. Προσχωρούμε συστηματικά και με απόλυτη επιτυχία σε αυτή την κατεύθυνση προς όφελος των Δραμινών».