28 Δεκ 2012

Τρείς ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου η καρδιά της Ονειρούπολης κτυπά δυνατά με MASTERTEMPO και δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε ημέρα


Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τις Ευρωπαϊκές χώρες δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Τρείς ημέρες πριν αλλάξει ο χρόνος η βροχή αστεριών  συνεχίζεται στην Ονειρούπολη.


Μετά την Έλενα Παπαρίζου, τους VEGAS, την Ήβη Αδάμου, ήρθε χθες η σειρά των MASTERTEMPO και έπεται εκρηκτική συνέχεια με  Κατερίνα Στικούδη και άλλους καλλιτέχνες που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες  τις μαγικές νύχτες στην Ονειρούπολη. 

Στην διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων το θέαμα αλλά και η επισκεψιμότητα στην Ονειρούπολη ξεπέρασε κάθε προσδοκία και μοίρασε μοναδική ψυχαγωγία και ευχάριστες γιορτινές στιγμές  σε όλους….

Το πιο φωτεινό αστέρι λάμπει στην Βόρειο Ελλάδα και στην Ονειρούπολη και αυτό τον Δεκέμβρη. Το αστέρι που δείχνει το δρόμο της αισιοδοξίας και του χαμόγελου που μας λείπει στην καθημερινότητα.

Οι MASTERTEMPO που είναι το νέο team των επιτυχιών στην Ελληνική μουσική σκηνή, χάρισαν σε χιλιάδες επισκέπτες της Ονειρούπολης μία μαγική βραδιά διασκέδασης και ρυθμού το βράδυ της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου. στα μονοπάτια του σύγχρονου Ελληνικού τραγουδιού αλλά και της hip-hop. Έκαναν ίσως την καλύτερη live εμφάνιση μέχρι σήμερα χαρίζοντας  πραγματικά ανεξίτηλες στιγμές στην Ονειρούπολη…

Ονειρούπολη  μέχρι το βράδυ…

Με ένα γερό χάρτινο καραβάκι ταξιδέψαμε στα όνειρα στο  «Εργαστήρι δημιουργικής γραφής TABULARASA» στο σπιτάκι του Παραμυθιού από τις 12:0 0 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Στις 11:00 στην μικρή σκηνή της Ονειρούπολης η Ράνια Ορφανίδου σε ψυχαγωγικά-παιδαγωγικά και θεατρικά παιχνίδια με τα μικρά παιδιά..ώρα για γνώση και δημιουργία.

Λίγο μακριά από την Ονειρούπολη πραγματοποιήθηκε ένα άλλο παραμύθι. Η αποκεντρωμένη εκδήλωση στην Καλλίφυτο. Στις 16:00 οι μουσικομικρούληδες διασκέδασαν τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια και πολύ πολύ κέφι.

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Έφης Παστιάδου, με την στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Δράμας, παρουσίασε  το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 83 ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ» σε δύο παραστάσεις στις 17:30και 18:00 στην μικρή σκηνή.

Στις 19:30 οι MASTERTEMPO στην κεντρική σκηνή της Ονειρούπολης μας παρέσυραν σε δυναμικούς μουσικούς ρυθμούς…