19 Οκτ 2012

Παραδόθηκε εξοπλισμός για τις ανάγκες λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου


Εξοπλισμός για τις ανάγκες λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου παραδόθηκε από το Δήμαρχο Δράμας Κυριάκο Χαρακίδη στο Ειδικό Σχολείο.


Άκρως αναγκαίο εξοπλισμό για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών,  αξίας 300.000 ευρώ,  παρέδωσε στο Ειδικό Σχολείο της Δράμας το πρωί της Παρασκευής ο Δήμαρχος Δράμας  Κυριάκος Χαρακίδης.

Τα Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες και η άρτια εκπαίδευση τους είναι στις προτεραιότητες του Δήμου Δράμας όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Δράμας στην συνομιλία που είχε με την διεύθυνση του σχολείου και τους εκπροσώπους του συλλόγου γονέων.



Συγκεκριμένα στο Ειδικό Σχολείο παραδόθηκαν από τον Δήμο Δράμας 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα φορητό ράδιο CD, ένας ηλεκτρικός διάδρομος, μία σκάλα αναρρίχησης, ένα κρεβάτι φυσιοθεραπείας, ένα πλυντήριο πιάτων  και ένα ψυγείο για το εργαστήριο αυτόνομης διαβίωσης.



Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης σε δηλώσεις επεσήμανε: «Θέλουμε να μην λείπει τίποτε από τα σχολεία μας. Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός δεν επιβαρύνει τον Δήμο Δράμας καθώς η χρηματοδότησή του εξασφαλίστηκε από Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ο Δήμος Δράμας συνεχίζει να είναι δίπλα στους γονείς και τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και θα βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές αυτών των Σχολείων».                 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ