27 Ιουλ 2012

Προσωπικό στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης



Η Γενική Συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κατά την αριθ.12/26.06.2012 συνεδρίαση της, αποφάσισε να καλύψει τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων, χειμερινού εξαμήνου, του ακαδημαϊκού έτους 2012 - 2013


με διδάσκοντες οι οποίοι θα προσληφθούν με σύμβαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 του ΠΔ 407/80, σε βαθμίδα Λέκτορα, με την προϋπόθεση της εξασφάλισης σχετικής πίστωσης από το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, ως εξής:

Μαθήματα Προγράμματος Σπουδών

1. Εισαγωγή στη Ψυχολογία: υποχρεωτικό μάθημα 2. Διδακτική μεθοδολογία II: υποχρεωτικό μάθημα 3. Πειραματική διδασκαλία Χημείας: μάθημα επιλογής 4. Τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών στις Επιστήμες της Αγωγής: μάθημα επιλογής 5. Θεωρία ομάδων: μάθημα επιλογής 6. Φύλο και νέες τεχνολογίες: μάθημα επιλογής 7. Μαθηματική σκέψη και εφαρμογές στην εκπαίδευση: μάθημα επιλογής 8. Πειράματα φυσικής: μάθημα επιλογής 9. Δομή, σύνταξη και λόγος της ΝΕ.Γλώσσας: υποχρεωτικό μάθημα 10. Διδακτική της Ν.Ε Γλώσσας: υποχρεωτικό μάθημα 11. Ανάλυση λόγου: το κείμενο και η επικοινωνία στην εκπαίδευση: μάθημα επιλογής 12. Μουσειακή αγωγή: μάθημα επιλογής Επισημαίνεται ότι δεν θα πληρωθούν κατ' ανάγκη όλα τα ανώτερο αναφερόμενα γνωστικά αντικείμενα.

Απαραίτητο τυπικό προσόν για την πρόσληψη διδάσκοντος βάσει του Π Δ. 407/80 είναι η κατοχή διδακτορικού διπλώματος και σχετικής επιστημονικής εξειδίκευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία τού Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το αργότερο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου 2012. Στις αιτήσεις θα πρέπει να αναφέρεται και το κατά πόσο οι ενδιαφερόμενοι κατέχουν ήδη άλλη θέση στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από αντίγραφα των πτυχίων και των τίτλων σπουδών των υποψηφίων, βιογραφικό σημείωμα και συνοπτικό υπόμνημα για το εν γένει επιστημονικό έργο τους. Τα αντίγραφα των πτυχίων και τον τίτλων σπουδών δεν απαιτούνται προκειμένου περί υποψηφίων που υπηρετούν ήδη ως μέλη Δ.Ε.Π. σε άλλα ελληνικά Α.Ε.Ι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του Τμήματος για κάθε πληροφορία καθώς και να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος (τηλ.  2551030024, fax 2551030020).

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται στην εξής διεύθυνση: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ ΝΕΑ ΧΗΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 68100