22 Ιουλ 2012

4ο River Party – Ποταμοί Δράμας


Στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων "ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑ 2012", η κοινότητα Ποταμών σας καλεί όλους να έρθετε και να διασκεδάσετε στο River Party που όλοι αγαπήσαμε!

Παρασκευή 3/8 στις 20:30 μ.μ. θα έχουμε θεατρική παράσταση από τον γνωστό και αγαπημένο μας Αγάπιο Αγαπίου στην πλατεία του χωριού μας με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του χωριού. Στη συνέχεια ώρα 12:00 μ.μ. το πλέον καθιερωμένο River Party στο εκκλησάκι του Αγ.Ραφαήλ. Στα decks ο αγαπημένος μας D.J. Konstantinos Pournaras.

Σάββατο 4/8 στις 20:00 μ.μ. ξεκινάμε με λαϊκές εκδηλώσεις στην πλατεία της κοινότητος. Μαζί μας ο Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος με την καταπληκτική φωνή του. Συνέχεια θα δοθεί στις 12:00 μ.μ. στο River Party στο εκκλησάκι του Αγ.Ραφαήλ. Στα decks και πάλι ο D.J. Konstantinos Pournaras για ξεφάντωμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Θα υπάρχει και χώρος για ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στο χώρο όπου θα γίνει το party μας (με WC και νεροχύτη). Θα υπάρχει και η δυνατότητα από την κοινότητα μας να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σκηνή σε όσους δεν έχουν. Ο αριθμός των σκηνών είναι περιορισμένος και όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με μήνυμα με έναν εκ των διαχειριστών του event.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ, όπως και το πάρκινγκ θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.