23 Μαΐ 2012

Aγωνία για την σημερινή αλλά και μελλοντική εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα (23/5/2012) συνάντηση του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Δράμας κ. Δημήτρη Κυριαζίδη με τους εργαζόμενους των  παιδικών σταθμών.

Από πλευράς των εργαζομένων εκφράσθηκε η αγωνία για την σημερινή, αλλά και μελλοντική εύρυθμη λειτουργία των παιδικών σταθμών, οι οποίοι λειτουργούν οριακά και  χάρη του φιλότιμου,  ελλιπούς ανθρώπινου δυναμικού.             


Η ‘’διαχείριση’’ και η αντιμετώπιση των παιδιών,  ως εκ της φύσεως της αποστολής, περιέχει συντελεστή δυσκολίας μη μετρήσιμο, γεγονός που από πλευράς της πολιτείας αντιμετωπίζεται με πρόχειρο και απρογραμμάτιστο τρόπο.



Η Διευθύνουσα κ. Στέλλα Μεσσήνη, ως και το σύνολο του προσωπικού, με ευθύ, καθαρό και ειλικρινή τρόπο εξέθεσαν τα προβλήματα, αλλά ανέλαβαν και τις ευθύνες τους, γεγονός που από πλευράς του Δημήτρη Κυριαζίδη εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, δεσμευόμενος για διαρκή βοήθεια και συμπαράσταση. 

Για τον σκοπό δε αυτό ζητήθηκε από την διευθύνουσα, να καταθέσει σχετική έκθεση για την επικρατούσα κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς, αλλά και τις επιβαλλόμενες ενέργειες για την εύρυθμη και σωστή λειτουργία τους.