9 Απρ 2012

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΪΛΑΚΗ : Συνάντηση γυναικών

Μια ζεστή,  εκδήλωση διοργάνωσε το πολιτικό γραφείο της κ. Άννας Μαρίας Νταϊλάκη, σε γνωστό café της πόλης, όπου παρεβρέθηκαν πολλές Δραμινές κυρίες.

Η συνάντηση έγινε εν όψει  των επερχόμενων εθνικών εκλογών, μια και η κ. Νταϊλάκη  έχει υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας με το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας. Οι κυρίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν  με την κ. Νταϊλάκη για διάφορα θέματα που απασχολούν  τον τόπο, αλλά και γενικότερα πολιτικά,  μέσα και από μια  γυναικεία ματιά.


Είναι διάχυτος ο προβληματισμός και η ανησυχία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι στη χώρα με τα όσα συμβαίνουν σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο και μέσα από τη συνάντηση αυτή δόθηκαν ορισμένες απαντήσεις για τις προοπτικές που υπάρχουν αλλά και αυτές που μπορούν να δημιουργήθούν μετά τις εκλογές.

Όλες οι κυρίες ευχήθηκαν καλή επιτυχίαα στην κ. Νταϊλάκη στο νέο της δύσκολο αγώνα, και της εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους.

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΪΛΑΚΗ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ                                                                                                                                                                                                                                                        Εθν Αμύνης 49 Τηλ 25210-57771-2 
Fax 25210-57778
e-mail  amdailaki@gmail.com