1 Απρ 2012

ΚΑΟΔ : Μπάβτσιτς: "Αξίζουμε τα πλέι οφ"


 Ο Έντιν Μπάβτσιτς θεωρεί πως ο ΚΑΟΔ αξίζει την παρουσία του στα πλέι οφ της φετινής Α1 εκφράζοντας το πιστεύω του για το διπλό στο Ρέθυμνο.


Ο Έντιν Μπάβτσιτς αποτέλεσε από τους παίκτες κλειδιά στα χέρια του Γιώργου Καλαφατάκη στην φετινή πορεία του ΚΑΟΔ στο πρωτάθλημα της Α1 και δεν θέλει αυτή να ολοκληρωθεί την Μεγάλη Τετάρτη.

Ο διεθνής Βόσνιος πάουερ φόργουορντ της ομάδας της Δράμας σε συνέντευξή του στο Sport24.gr μίλησε για την μάχη της τελευταίας 26ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου όπου η νίκη στο Ρέθυμνο επί του ΑΓΟΡ θα ισοδυναμεί με παρουσία στα πλέι οφ.

Ο Μπάβτσιτς αναφερόμενος στο πως αντιμετωπίζει την παρουσία του ΚΑΟΔ στα φετινά πλέι οφ τόνισε με έμφαση: «Την δικαιούμαστε και κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας», και δεν έχει άδικο εξηγώντας: "Πολύ απλά γιατί δεν εξαρτιόμαστε από κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Αποκλειστικά από το δικό μας στο Ρέθυμνο. Αν κερδίσουμε θα τερματίσουμε στην 8η θέση της κανονικής περιόδου και θα αγωνιστούμε στα πλέι οφ όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να παίζουμε και να μην τελειώσει πρόωρα η χρονιά.

Είναι κάτι που όπως το είπα το δικαιούμαστε όλοι μας στην ομάδα. Τόσο το τεχνικό τιμ και οι παίκτες για την δουλειά που έχει γίνει από το ξεκίνημα της χρονιάς όσο και για την διοίκηση της ΚΑΕ".

Κι όσο για το τι εννοούσε; Ο Μπάβτσιτς το εξήγησε αμέσως μετά λέγοντας: "Αξίζουνε πραγματικά πολλά συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται στην διοίκηση του ΚΑΟΔ. Στον ιδιοκτήτη της, στον πρόεδρό της και σε όλους όσους δεν έχουνε σταματήσει να τρέχουνε σε καθημερινή βάση ώστε όλοι μας στην ομάδα να έχουμε ότι χρειαζόμαστε", για να καταλήξει και επί οικονομικού υπογραμμίζοντας: "Και το πιο σημαντικό να είμαστε πληρωμένοι στην ώρα μας. Κάτι που ουσιαστικά πηγαίνει κόντρα στην οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα".

Ειδικά για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στο Ρέθυμνο με τον ΑΓΟΡ ο Μπάβτσιτς τόνισε: "Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε και πάλι μέχρι να οριστεί το παιχνίδι θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι. Θα πάμε χωρίς να έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από τον αντίπαλό μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας", για να θυμηθεί: "Εξάλλου το γεγονός ότι είχαμε χάσει στο παιχνίδι του Α΄ γύρου στην έδρα μας αποτελεί επιπλέον κίνητρο για μας να τους κερδίσουμε".

Ο Μπάβτσιτς αναφέρθηκε και στην απουσία του Ράιτ πλέον από το ρόστερ του ΑΓΟΡ λέγοντας: "Η απουσία του Ράιτ στο υπόλοιπο της χρονιάς για το Ρέθυμνο πιστεύω ότι θα φανεί στην πορεία με μας να πρέπει απλά να την εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε την νίκη. Ίσως μόνο για αυτό θα ήταν καλύτερο για μας το παιχνίδι να μην είχε αυτή την χρονική απόσταση στην διεξαγωγή του. Δεν μπορούμε όμως να το αλλάξουμε και όπως είπα θα κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι".

Για το αν ο ΚΑΟΔ θα μπορούσε να βρισκότανε ήδη στα πλέι οφ και να μην χρειαζότανε την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο Ρέθυμνο με τον ΑΓΟΡ είπε: "Σίγουρα. Αν είχαμε κερδίσει για παράδειγμα τον ΑΓΟΡ στην έδρα μας στο παιχνίδι του Α΄ γύρου όπως και τον Κολοσσό ή ακόμη και τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια. Ήττες που ήρθανε στις λεπτομέρειες και μόνο. Μία να είχαμε αποφύγει θα ήμασταν ήδη στα πλέι οφ και δεν θα χρειαζότανε πάση θυσία να κερδίσουμε στο Ρέθυμνο. Δεν πειράζει όμως και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη. Ακόμη όμως και αν δεν έρθει η χρονιά μας θεωρώ πως και πάλι θα είναι απόλυτα επιτυχημένη»".

Σχετικά με το πώς αισθάνεται που στα τελευταία παιχνίδια έχει αποχωριστεί την προστατευτική μάσκα ο Μπάβτσιτς σχολίασε: "Όπως φάνηκε χρειάστηκα κάποια παιχνίδια για να συνηθίσω την απουσία της αλλά ήδη έχω αρχίσει να την συνηθίζω. Το διάστημα εξάλλου που θα έχουμε μέχρι το παιχνίδι στο Ρέθυμνο θέλω να πιστεύω ότι θα με βοηθήσει ακόμη ώστε να μην έχω το παραμικρό πρόβλημα για να κάνω ένα καλό παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει".

Τέλος για την δική του παρουσία στην φετινή ομάδα του ΚΑΟΔ είπε: "Προσπάθησα σε κάθε παιχνίδι να κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω τον ΚΑΟΔ να πετύχει τον βασικό του στόχο. Την παραμονή του στην Α1 και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και θα είμαι ακόμη περισσότερο αν μπούμε και στα πλέι οφ", ενώ για την παραμονή του αρκέστηκε να πει: "Ακόμη είναι νωρίς. Ποτέ όμως δεν ξέρεις".

Sport24